Deze spots zijn subliem om uiteten te gaan of om van een heerlijke cocktail te genieten tijdens Valentijnsdag. Neem de atmosfeer in je op en laat je verrassen:

Relax met een afternoon tea

Hoewel men veelal tijdens een date gaat dineren, kan een romantische date ook tijdens de middag plaatsvinden. The Duchess is hier bij uitstek geschikt voor. Het restaurant staat bekend om zijn elegantie en klasse en de hoge plafonds en het gebruik van marmer in het interieur maken dit waar. Voor koppels die toch liever ’s avonds Valentijnsdag vieren, heeft The Duchess een apart menu samengesteld. De bekende ‘Chocolate Explosion’ heeft van 10 tot 14 februari een romantische tint. Deze gelimiteerde bowl is nu niet bruin, maar zachtroze. De bowl explodeert door de toegevoegde stikstof waarna je deze samen met je meisje kan delen.

The Duchess

The Duchess

  • Wat: Afternoon tea
  • Waar: Spuistraat 172

Maak je eigen cocktail

Het drinken van likeuren en cocktails is natuurlijk al leuk, maar hoe leuk is het als je deze cocktails zelf ook kan maken? Een cocktailcursus waarbij je onder leiding van een ervaren barman zelf drie cocktails mag maken. Zo kan je bijvoorbeeld een Sweet Manhattan, Cosmopolitan of Sex on the beach maken, die je na afloop samen met je meisje kan opdrinken. Een activiteit waarbij jij en je meisje tijdens Valentijnsdag van kunnen genieten, maar ook later profijt van hebben. Na het maken van de cocktails kan je nog een tour doen door de Cocktail & Genever Experience. Zo kom je meer te weten van alle dranken die je met regelmaat drinkt.

Bols bar

House of Bols

  • Wat: Cocktails maken
  • Waar: Paulus Potterstraat 12

Asian fusion laat je smaakpupillen sidderen

Een combinatie van een Aziatische keuken met stijlvolle cocktailbar. Dat is wat MOMO zo uniek maakt. Het restaurant combineert het Westen met de smaken uit Azië. Het restaurant heeft een intieme sfeer en een luxe karakter. De smaken worden omschreven als subtiel met een twist. Voor de wijnliefhebber is dit de juiste plek. Door een zorgvuldige samengesteld menu van wijnen en champagnes is er voor ieder wat wils.

MOMO

MOMO

  • Wat: Diner
  • Waar: Hobbemastraat 1

Drink een love potion met je vriendin

Het Conservatorium Hotel is vast geen onbekende locatie. Heerlijk centraal gelegen aan de Van Baerlestraat, tussen het Vondelpark en Museumplein. Het interieur is geïnspireerd op muziek en combineert dit moeiteloos met elegantie. Speciaal voor Valentijnsdag schenkt Tunes Bar een Hendrick’s Gin love potion. Dat is precies wat je wilt op een romantische dag als deze. Naast de love potion heeft chef Taiko een speciaal menu aan bites samengesteld die perfect aansluiten op het broeierige gevoel van die dag. Komkommer en rozenblaadjes zullen hier een hoofdrol in vertolken. Er is zelfs iemand aanwezig die jouw liefde kan vertolken door middel van het uittypen van een liefdesbrief op een typemachine. Beter kan jij je dag niet afsluiten.

Hendricks gin

Conservatorium Hotel

  • Wat: Cocktails drinken
  • Waar: Van Baerlestraat 27

Eten met een eclectische sfeer

Uiteten in hartje Amsterdam waar warme kleuren zoals bruin, goud en zwart worden gecombineerd met vloeiende lijnen en een open keuken. Een plek waar extravagantie samenkomt met een eclectische sfeer. De keuken serveert voornamelijk steaks van hoog niveau. Let wel op; het is erg gewild. Reserveren is daarom slim. Zo zal jij je partner verassen met een onvergetelijke avond.

MR Porter Amsterdam

Mr Porter

  • Wat: Diner
  • Waar: Spuistraat 175

Je weet wat ze zeggen: liefde gaat door de maag.

Naast Valentijnsdag kan je jouw partner natuurlijk 365 dagen per jaar verassen. Het hoeft hier geen speciale dag voor te zijn maar je kan het zo speciaal maken als dat je zelf wilt. Elke dag van het jaar. Chocolade of een mooie bos bloemen doen het altijd goed. Een attente manier om te laten weten dat je aan haar denkt, ook als het geen Valentijnsdag is. Wil je jouw meisje toch liever een cadeau geven? Dit zijn de beste Valentijnscadeaus voor je meisje.