Bungeejumpen in Nederland

Ook in Nederland is het mogelijk om te bungeejumpen. Je doet dat bijvoorbeeld in Scheveningen op de pier. Met een hoogte van 60 meter en een prachtig uitzicht is het hier genieten.


Chersonissos en Lloret de Mar

Ga je deze zomer op vakantie naar Chersonissos op Kreta? Dan kan een sprong op het strandpark daar niet ontbreken. Naast dat er allerlei wereldberoemde dj’s langskomen, kan je daar ook bungeejumpen. Ook in Lloret de Mar is het mogelijk om een mooie sprong te wagen!

EuropabrΓΌcke, Oostenrijk

De hoogste sprong in Europa maak je vanaf de EuropabrΓΌcke in Oostenrijk. In de Alpen kan je hier een sprong wagen vanaf 192 meter. Wordt door veel bungeejumpers beschreven als de mooiste sprong in Europa.

De Ardennen

Vrij dichtbij huis in de Ardennen van BelgiΓ« kan je ook genieten van bungeejumpen. Dat kan dan vanaf vele tientallen meters hoogte in het Terraltitude Adventure Park.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TerrAltitude (@terraltitude)

Nevis Highwire, Nieuw Zeeland

Nog een verre reis, maar alsnog zeer de moeite is de sprong boven de Nevis Rivier in Queenstown. Met een vrije val van 8,5 seconden in een prachtig natuurgebied is dit een van de beste plekken om te bungeejumpen.

Chiang Mai, Thailand

In Thailand is het heerlijk vertoeven en ook hier kan je ook bungeejumpen. Deze sprong is speciaal omdat je de groene jungle op je af ziet komen. Het is hier wel toeristisch dus hou daar rekening mee.

Bloukrans Bridge, Zuid-Afrika

De hoogste sprong die je kunt maken is die van de Bloukrans-brug in Zuid-Afrika van 216 meter hoogte. Met een geweldig uitzicht is een unieke ervaring. Je moet echter wel wat ervaring hebben want het is niet vreemd om bang te worden als dit je eerste sprong is.