1. Speel het spelletje slim

Er is altijd die ene guy op een bruiloft, wiens tong lang uitgerold over de grond ligt. Niet doen, gewoon niet doen. Een leuke vrouw die ook nog eens single is, zit namelijk niet te wachten op een geile beer als deze. Speel het spelletje slim. Doe van tevoren onderzoek naar dat leuke bruidsmeisje met die kuiltjes in haar wangen als ze lacht. En de beste tool om dat te doen is natuurlijk social media. Zoek naar de juiste informatie: wat vindt ze leuk, waar liggen haar interesses, heeft ze een kat (is ze single of niet).

2. Wees goed voorbereid

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dit geldt ook voor een bruiloft. Zorg daarom altijd dat je genoeg tissues, pleisters en veiligheidsspelden bij je hebt. Mocht er iets gebeuren dan kan jij uitgeroepen worden tot Man of the match. Vrouwen kicken op mannen die attent zijn. Als je hiermee je streepjes kan verdienen bij die hete brunette, waarom niet?

preparation men wedding bridemaids bestman MAN MAN

3. Zorg niet dat je dronken wordt

Op een bruiloft mag er gedronken worden, want het is feest. Maar wat je echter niet moet doen is dronken worden. Vooral voor de neus van dat ene bruidsmeisje waar jij een oogje op hebt. Dat kan echt niet. Het is geen avondje uit met de boys. Als je wilt drinken, drink dan met mate. Er is namelijk geen vrouw die met een dronkenlap om wil gaan, laat staan mee naar huis wil. Het feestje wordt er heus niet minder leuk door. Als de vibe goed is dan wordt het vanzelf wel leuk.

4. Vraag het bruidsmeisje om te dansen

Op een bruiloft is er natuurlijk muziek en er mag uiteraard gedanst worden. Als je met het mooiste bruidsmeisje wilt dansen, ga dan niet plots naast haar staan en tegen haar aanrijden. Ga ook niet ineens heel hard in haar oor schreeuwen dat je het warm hebt ( zij heeft het waarschijnlijk ook warm). Wees een gentleman en vraag netjes of ze met je wil dansen.

wedding dancing man woman bridesmaids party MAN MAN dancing wedding bestman bridesmaids party MAN MAN

5. Ga je mee met mij?

Als de avond bijna voorbij is, moet je wel je move maken. Als ze je leuk genoeg vindt, dan kan er misschien wel een zoen vanaf komen. Vindt ze je heel erg leuk, dan kan het je geluksnacht worden. Vraag of ze mee naar jou kamer/huis gaat. Na een intensieve dag op hakken lopen is ze bekaf. Be a gentleman wanneer je op de plaats van bestemming aankomt. Laat haar lekker op de bank zitten, schenk die Bordeaux uit 1993 voor haar in, speel if only for one night van Luther Vandross af en steek een aantal kaarsen aan. De setting is dan perfect en de rest komt vanzelf.

6. The morning after

Het volgende is uitermate belangrijk. Als jullie naar jouw huis zijn gegaan en het is ook nog gelukt om de nacht leuk door te brengen, dan is het geen probleem om samen rustig op te staan en te ontbijten.

Maar verblijven jullie met z’n allen in een hotel, zorg er dan voor dat je haar voor 4 uur ’s nachts naar haar eigen kamer hebt gebracht. Zelfs wanneer ze zowat naakt in jouw kingsize bed ligt. Het is namelijk een beetje awkward om samen omgekleed en wel uit de kamer te komen. Doe je dit wel dan kan dat voor een onaangename sfeer zorgen tijdens het ontbijt en dat wil je niet. Waar je helemaal niet op zit te wachten is dat de kersverse vrouw van je beste maat je een preek gaat geven omdat je het bed hebt gedeeld met een van haar bruidsmeisjes. Als je dit onthoudt, dan kan je de volgende dag rustig opstaan zonder enige hoofdpijn (want niemand zit te wachten op gezeik van een vrouw in de ochtend).

Als je deze stappen die wij jou hebben gegeven volgt, komt het sowieso goed. Het belangrijkste is dat je ervoor moet zorgen dat ze je leuk gaat vinden. Meer niet.girl sexy bed sleeping naked MAN MAN