De Airbnb van je dromen in Zuid-Afrika

Om te verblijven in de mooiste Airbnb van Zuid-Afrika moet je reizen naar Kaapstad. Daar verblijf je midden in de natuur van het bos in Hout-bay in een zeer luxe Airbnb. Dit verblijf is perfect voor jouw en je vriendengroep, aangezien het maar liefst 6 gastenkamers heeft. Je moet wel een beetje geluk hebben dat meerdere kamers op hetzelfde moment nog beschikbaar zijn.

Voor een heerlijke overnachtingsplek verblijf je in een absurde Airbnb van 1600 vierkante meter in de bossen naast Kaapstad. Om te mogen overnachten in een van de kamers moet je ongeveer 350 euro betalen per nacht. Dit verblijf is voorzien van allerlei gemakken zoals een eigen fitnessruimte, een zwembad met sauna en whirlpools, een bioscoop, wijnkelder en een feestruimte. We zouden nu al zeggen: roep de mannen maar bij elkaar!

overnachten in bossen bij kaapstad

Buitengewoon genieten nabij Kaapstad

Het speciale aan deze plek is dat je mensen van over de hele wereld leert kennen door de gezamenlijk woonkamer. Als je het geld hebt, is het verblijf dus ook perfect om te boeken voor je eerste soloreis. Daarnaast biedt de accommodatie een personal trainer, yogaleraar, chef-kok en chauffeurs aan. Aan luxe geen gebrek dus.

gedeelde woonkamer airbnb verblijf

Na een tijdje heb je het verblijf vast ook wel gezien en wil je erop uit. Geen probleem, want Kaapstad is dichtbij. Je kunt gemakkelijk de drukte in de stad opzoeken. En als je een auto wilt huren, kan je die kosteloos parkeren op het terrein van de accommodatie. Ideaal.

Ben je al enthousiast geworden door deze buitengewone accommodatie in Zuid-Afrika? Waar wacht je op? Boek de nu je verblijf bij Wonderland CT via Airbnb. Je bent circa € 2500 kwijt voor een weekje vertoeven in een van de kamers. Ondanks het aardige prijskaartje krijg je een onvergetelijke ervaring voor terug. Bekijk hieronder meer foto’s van de prachtige accommodatie:

airbnb kaapstad

badkamer airbnb zuid afrika

Overweeg eerder een hotel te boeken voor je reis? Lees dan waarom je beter voor een Airbnb kan gaan dan voor een hotel.