Koopprijs appartement Monica Geuze

Bijna iedereen weet inmiddels wel wie Monica Geuze is. Ze is bekend geworden met haar vlogs en was een van de populairste Nederlandse vlogsters. Begin januari heeft ze bekend gemaakt te stoppen vloggen, met als belangrijkste reden dat ze meer privacy voor zichzelf wilde. Maar naast het vloggen doet ze ook veel andere dingen. Zo publiceerde ze in 2017 haar eigen boek, My Way, waarin ze vertelt over haar leven als vlogger. In 2021 bracht ze haar tweede boek ”Unreleased” uit. Daarnaast is ze ook presentatrice van meerdere programma’s en werd ze in 2012 door het mannenblad FHM uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland 2021. De afgelopen jaren heeft ze dus flink wat bij mogen verdienen, en ook in haar privéleven heeft ze al veel veranderingen meegemaakt.

Momenteel woont ze in een riant huis in Amsterdam, maar haar woning in Vinkeveen staat nu te koop, en Monica Geuze heeft een flinke korting op dit appartement gegeven. De woning staat nu te koop voor 648.000 euro, weet Bekende Buren. Vorig jaar vroeg Monica Geuze nog 695.000 euro voor het appartement in Vinkeveen.

Zelf kocht zij, samen met haar toenmalige partner Lars Veldwijk, de woning in 2018 voor een prijs van 550.000 euro en liet er een hypotheek van hetzelfde bedrag op vestigen plus een hypotheek van 60.000 euro verstrekt door haar eigen BV. Als ze deze woning weet te verkopen voor de vraagprijs heeft ze dus een winst van 38.000 euro.

Wat krijgt de koper allemaal voor deze prijs?

Het appartement van Monica Geuze in Vinkeveen is een exclusief, totaal gerenoveerd luxe appartement met een woonoppervlakte van 157 vierkante meter. Het appartement beschikt over drie kamers, waaronder twee slaapkamers en één badkamer, verdeeld over twee woonlagen. Het appartement beschikt over een eetkamer met openslaande deuren naar het dakterras van 156 vierkante meter. Het dakterras meet dus bijna even groot als het totale woonoppervlak. Daarnaast beschikt het huis ook nog over een luxe keuken met kookeiland dat voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Dat klinkt zeker niet verkeerd!

monica geuze appartement vinkeveen 2 monica geuze appartement vinkeveen 2

Meer zien van de woning? Ga dan naar de website van Bekende Buren.