Moise Trustfull en Kaj van der Voort gaan samenwonen in Amsterdam

Moise Trustfull kennen we vooral als Celia uit Goede Tijden, Slechte Tijden, maar toch ook als de dochter van oud-profvoetballer Orlando Trustfull en presentatrice Quinty Trustfull, tot voor kort het vaste gezicht van Koffietijd. Kaj van der Voort verdient zijn geld met het zingen van liedjes. Vier jaar lang was hij de frontman van boyband B-Brave, die hits scoorden met One Night Stand en Als je van mij bent. Het getalenteerde stel is sinds 2018 samen en heeft nu een kluswoning in Amsterdam op de kop getikt.

De woning bevindt zich op een gunstige locatie op loopafstand van het bekende park, met het stadscentrum van Amsterdam op slechts 15 minuten fietsen.

Het kluspand van de twee kan een verbouwing gebruiken

De nieuwe woning van het stel omvat twee kamers en een halfopen keuken. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin, die een oppervlakte heeft van 36 m² en zich bevindt op het noorden. Er zijn mogelijkheden om aan de achterzijde uit te bouwen. Verder moet er wel alles aan gebeuren, maar biedt daarentegen ook talloze mogelijkheden om hun persoonlijke touch aan het interieur toe te voegen.

De twee hebben de kluswoning in Amsterdam zoals gezegd gekocht voor een vraagprijs van € 495.000, wat € 40.000 boven de oorspronkelijke vraagprijs lag. Daarbij komt ook nog het feit dat de verbouwing ook een flinke kostenpost voor de twee zal opleveren. Bekijk meer foto’s hieronder of op de site van Bekende Buren:

keuken amsterdamse woning

Kluswoning Amsterdam Kaj van der Voort Moise Trustfull

woning met oude badkamer renoveren hoofdstad