Cindy Arena wilde naast haar kinderen zitten tijdens de vlucht

Cindy vroeg aan een medepassagier naast haar kinderen of ze van plaats konden wisselen. Maar de vrouw stemde hier niet mee in.”De vrouw wilde niet wisselen van plek. Ze weigerde en mijn twee kinderen waren destijds vier en zes,” zegt ze in de minuut durende video.

Arena zei dat ze bereid was om in de stoel te zitten die op haar ticket stond, omdat dat nu eenmaal de regels zijn. Ze zag haar eigen fout dus wel degelijk in. Het duurde echter niet lang voordat de vrouw besefte dat naast twee jonge kinderen zitten best vervelend kon zijn.

“Ik zei, oké, geen probleem, ik ga niet ruziën, en ik ging naar achteren in het vliegtuig en zat op mijn toegewezen stoel, omdat zij de hare niet wilde opgeven,” aldus Cindy.

“Het was zo rustig en uiteindelijk komt de stewardess eraan, want ik wist dat ze zou komen, want die tr*t zat naast mijn kinderen en dat is allesbehalve leuk. En ze zei: ‘Ehm mevrouw, ze wil nu graag van stoel ruilen met u,’ en ik zei: ‘Oh nee, nee, we moeten in onze toegewezen stoelen blijven zitten, fijne vlucht.'”

De post, die inmiddels zo’n 1,4 miljoen keer is bekeken, verdeelde de meningen, want iemand schreef: “Waarom zou je naast het kind van een vreemde willen zitten?” Een ander zei: “Ik hou van deze vorm van nederige tegemoetkoming.”

Echter, veel mensen schaarden zich snel aan de kant van de andere passagier en stelden dat het de verantwoordelijkheid van de ouder is om stoelen samen te boeken. Iemand meldde: “Als moeder van twee kinderen betaal ik om ervoor te zorgen dat we samen zitten. Een gebrek aan planning rechtvaardigt dit niet.”

Hoewel we ons zeker hierin kunnen vinden, zijn we alsnog van mening dat het een geniale actie van de moeder is om haar stoel uiteindelijk niet te wisselen. Zie de video hieronder:

@cindyarenacomedy #momsoftiktok #kids #airplane #comedy #reaction #boomer #babyboomer #ComicalConversations #Questions #FunnyTalks #comedyvideos ♬ original sound – cindy arena