Een bijzonder huis in Haren, inclusief zwembad

De te koop aangeboden woning op Funda betreft een twee-onder-één-kap aan de Nieuwlandsweg 36 in Haren. De woning beschikt over vier slaapkamers, een ruime kelder, een sauna én een verwarmd binnenzwembad. De woning staat op een perceel met een grootte van 433 vierkante meter, waarvan 289 vierkante meter ingericht is om te wonen.

Het huis biedt eveneens de mogelijkheid tot het inrichten van een praktijk- of werkruimte aan huis. In totaal betaal je hier een bedrag van 399.000 euro k.k. voor, maar daar krijg je dus ook heel wat voor terug! Een leuk weetje is bovendien dat het verwarmde binnenzwembad sinds de bouw in 1953 heeft gediend als lesbad, waar kinderen uit de omgeving van Haren zwemlessen konden nemen in aanloop naar het halen van hun zwemdiploma.

Hoe ziet de te koop aangeboden woning eruit volgens Funda?

De woning beschikt over voldoende parkeergelegenheid in de vorm van een eigen oprit. Op de begane grond bevindt zich een hal met toilet en een moderne keuken. De keuken is voorzien van een natuurstenen aanrechtblad en beschikt over een koelkast, een gasfornuis met 5-pits kookplaat en voldoende kastjes. Vanuit de keuken is ook de woonkamer bereikbaar, die voorzien is van een houtkachel en uitzicht over de voortuin. Daarnaast bevinden zich op de begane grond nog een kleine slaapkamer en een ruime werkkamer, die ook toegang verschaft tot de ruimte waar het zwembad zich bevindt. Het verwarmde binnenzwembad heeft een ook eigen entree, die zich aan de rechterkant van de woning bevindt. De zwembadruimte beschikt eveneens over een toilet, evenals een wachtruimte en een sauna. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een nette badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. De tweede verdieping is tenslotte ingericht om als handige bergzolder gebruikt te worden.

Wat is er te doen in de omgeving van Haren?

Alle basisvoorzieningen als een supermarkt, basisschool, sportclub, kinderdagverblijf en huisartsenpraktijk vind je op steenworp afstand van de woning. Het centrum van Haren beschikt namelijk over tal van winkels en horecagelegenheden en is op loop-en fietsafstand bereikbaar. Voor een heerlijke wandeling of ontspannen middag kun je bovendien terecht in het nabijgelegen Boeremapark, maar ook het Scharlakenbos, het Quintusbos en de Appèlbergen liggen niet al te ver weg. Dat geldt ook voor grotere steden als Groningen, Assen en Leeuwarden, die met het openbaar vervoer of met de eigen auto prima bereikbaar zijn. Het NS-station bevindt zich op nog geen tien minuten fietsen van de woning, waar je eenvoudig de bus of te trein kunt pakken. Bekijk hieronder enkele foto’s van deze bijzondere woning in Haren:

zwemschool te koop funda

funda huis haren te koop