“Iedereen weet het”

Kat deelde haar verhaal op TikTok, waar ze vertelde dat haar moeder en haar man vier maanden een relatie hadden én haar moeder ook nog een tattoo liet zetten van haar man. Ze kwam er per ongeluk achter, doordat ze de tatoeage van haar moeder zag.

De vader van Kat had een bubbelbad gekocht en daar heb je (natuurlijk) zwemkleding voor nodig. Kat ging samen met haar man, zusje, moeder en haar twee dochters op zoektocht naar de perfect zwemkleding. Kat legde uit dat haar moeder samen met haar kleine zusje kleding aan het passen waren. Tijdens het passen vroeg ze Kats advies betreft de zwemkleding en toen zag ze iets bij de ribben van der moeder. Het leek wel een nieuwe tattoo. Toen ze vroeg aan moeder wat voor tattoo ze heeft gezet, probeerde ze het te bedekken. Vreemd.

Het zusje van Kat stelde hun moeder ook de vraag waarom ze het niet laat zien. Opnieuw ontkende de moeder het hebben van een tattoo. “Waarom verberg je het? Waarom lieg je erover?”, vroeg Kat aan haar moeder. Maar ze reageerde heel vaag en Kat kon het niet loslaten, dus ging ze naar haar man om te vertellen wat er was gebeurd. Toen ze het vertelde, reageerde hij niet eens verbaasd en vertelde hij dat hij van de tattoo wist. Kat kreeg een raar gevoel bij de situatie en voelde dat er iets goed mis was. Kat wist wel dat haar moeder meerdere affaires had achter de rug van haar vader om. Ze dacht eigenlijk dat het gewoon een tattoo was van haar moeders nieuwe “vriendje”. Er stond “Hou voor altijd van me”, met een hartje en een oneindigheidssymbool.

De affaire van mijn moeder en man

Pas een paar weken later kwam Kat achter de affaire van haar moeder en partner. Haar man gaf de affaire toe, maar Kat wilde ook weten of de tatoeage van haar moeder voor hem was. Toen ze het aan hem vroeg, bevestigde hij het. Aan het einde van de TikTok-video vertelde Kat dat ze de laatste paar jaren bezig was met het weglaseren van de matching tattoo die ze had met haar moeder.

Mensen waren woedend, dat was te lezen in de reacties, iemand schreef: “Eerlijk gezegd zou ik graag willen weten wat er door het hoofd van je man ging, om met je moeder te praten.” Een ander schreef: “Omg. Het spijt me zo. Ik vind het zo erg, wat je hebt mee gemaakt. Dit is echt gestoord.”

Bekijk de video hieronder:

@katenacious Replying to @roxannerosalee this is taTOO funny #affair #cheater #tattoo #cheating #matchingtattoos #love #divorce ♬ Swear Word Beep (Censor Bleep Television Radio Video Censorship Censored Noise Clip) [Sound Effect] – Finnolia Sound Effects