De lelijkste tattoo ter wereld?

De TikTokker uit Florida vertelde openlijk over de tattoo waar ze spijt van heeft. Voor haar gevoel wordt het met de dag erger. Op TikTok liet ze haar tattoo zien en de video werd meer dan 150 duizend keer bekeken.

De tattoo zou een handgepelde banaan moeten zijn. Marie was in eerste instantie blij met het resultaat. Het was precies wat ze voor ogen had, totdat de banaan begon te vervagen. “Je kon de tattoo echt niet meer zien. Ik telde het niet eens meer mee als tattoo”, vertelde ze.

De tattoo op mijn vinger kan nu van alles zijn” 

Haar vriend had een tattoo afspraak bij een goede tatoeërder, dus ze ging gelijk mee om die van haar bij te laten werken. Ze liet heel duidelijk aan de tatoeërder zien hoe de tattoo eruit zag toen ze het voor de eerste keer liet doen. Ze had alle vertrouwen in de tatoeërder en liet hem z’n gang gaan. Toen bleek het bijwerken van de banaan niet zo lekker te gaan. Eigenlijk ging het helemaal mis. De tattoo lijkt niet meer op een banaan, “De tattoo op mijn vinger kan nu van alles zijn.” 

lelijkste tattoo ter wereld

Ze probeert er niet naar te kijken, anders moet ze echt huilen. “Ik weet dat het een stomme, gekke en kleine tatoeage is en het jou niet uit maakt hoe het eruit ziet, maar mij doet het wel veel,” zei Marie. Veel mensen reageerden dat ze het mee vonden vallen. Iemand schreef: “Het valt eerlijk gezegd wel mee. Ik had iets ergers verwacht!” Een ander schreef: “Het is niet zo erg als ik dacht!” 

Bekijk hieronder de TikTok-video van Marie Amstrong:

@marieaarm

#badtattoos #badtattoostory #tattoofail #tattoo #fingertattoo

♬ original sound – Marie Armstrong