Kim Feenstra deelt gedurfde foto’s in sensationeel setje

Op haar Instagram-account heeft Kim Feenstra haar volgers getrakteerd op een glimp van haar nieuwste fotoshoot, waarin ze schittert in een setje dat zonder twijfel de temperaturen doet stijgen. Met een combinatie van extreem veel bandjes en een flinke dosis zelfvertrouwen heeft ze haar fans doen duizelen.

In de serie foto’s poseert de trotse Feenstra met een onmiskenbaar enorme hoeveelheid charisma, haar blik vol zelfverzekerdheid en kracht. Het lijkt erop dat ze niet bang is om de grenzen van wat allemaal mag op Instagram te verleggen, en haar volgers zijn er dol op (zij zullen namelijk enorm gaan smullen van deze uiterst pittige foto’s).

Bekijk hier de foto’s van het Instagram-account van Kim Feenstra (@k2im):

Kim Feenstra lingerie Kim Feenstra lingerie Kim Feenstra lingerie Kim Feenstra lingerie

Het is niet de eerste keer dat Kim de aandacht trekt met haar gedurfde lingeriefoto’s. Ze heeft herhaaldelijk bewezen dat ze niet bang is om risico’s te nemen en haar eigen pad te volgen als het gaat om stijl en haar keuzes in de mode. Bekijk hier eerdere voorbeelden van een in lingerie gehulde fotoshoot van Kim Feenstra.

Met haar laatste fotoserie bewijst Kim Feenstra opnieuw dat ze niet bang is om uit de kleren te gaan voor een shoot. Haar moed en prachtige body maken haar een krachtige figuur in de modewereld en daarbuiten, en haar fans op Instagram zullen waarschijnlijk niet kunnen om te zien wat ze hierna zal onthullen.