Droomvilla vlak bij Rotterdam

De modeshow van de makelaarster vond zich plaats in de gloednieuwe, vrijstaande villa staat op Landgoed De Eendracht, vlakbij Rotterdam. Wanneer je dit huis koopt ben je eigenaar van 1.210 vierkante meter grond en heb je een woonoppervlakte van 228 vierkante meter. Het stekje is heel energiezuinig, krijgt 26 zonnepanelen en ligt erg centraal. Jammer genoeg is het huis nog niet helemaal af en wordt het pas in het eerste kwartaal van 2023 opgeleverd.

 

Uiteindelijk zal de villa vijf slaap- en twee badkamers krijgen, verdeeld over drie woonlagen. Op de begane grond zal een grote woonkamer en een ruime woonkeuken met al het denkbare inbouwapparatuur komen en je auto kan je kwijt op de parkeerplaatsen op eigen terrein. De droomvilla staat nu te koop voor 1.595.000 euro of je de prachtige vrouw erbij krijgt is nog maar de vraag.

Woningadvertentie of een modeshow door de makelaarster?

Ondanks dat de villa nog niet af is zijn er al wel foto’s gemaakt die op een andere manier de aandacht trekken. Zo zie je op 30 van de 49 foto’s de makelaarster die net zo goed een model had kunnen zijn. Hoewel de foto’s het huis moeten laten zien zijn niet alleen wij, maar ook het internet meer onder de indruk van de prachtige vrouw.

De foto’s gingen viral op Twitter

Dit is niet de eerste keer dat er iets opvallends te zien is tussen de foto’s op Funda. Zo zagen we eerder al een héél merkwaardig schilderij aan de muur van een Funda-huis. Maar dat is niets vergeleken met deze modeshow van de makelaarster. Zelfs het Twitter-account How Can I Make This About Me deelde de link waardoor  duizenden mensen deze foto’s hebben gezien. Hier kan je ook veel reacties lezen over de kiekjes. Zo zei iemand: “Ik zat al te wachten op de foto dat ze in die stoel zo hangen. Bingo.” Een ander zei: “Dit is toch wel HET plaatje hoor. Sold, sold, sold” Een derde persoon was iets minder enthousiast. “Zij is waarschijnlijk de reden dat het huis niet afgemaakt wordt en nu te koop staat.”

Wil jij meer foto’s zien van dit prachtige huis (hiermee bedoelen we natuurlijk de makelaarster in kwestie), kijk dan hieronder:

Modeshow van Makelaarster

Modeshow Hendrikseiland 1