Mocro Maffia film: Tatta

De eerste teaser van de nieuwste Mocro Maffia film ‘Tatta’ staat nu op Videoland. Het hoofdpersonage in deze film zal ‘Tatta’ zijn, die gespeeld wordt door Robert de Hoog. In seizoen vier van Mocro Maffia was Tatta ineens spoorloos verdwenen na de ontvoering van Samira (gespeeld door Zineb Fallouk), de zus van Paus (gespeeld door Achmed Akkabi). Om erachter te komen waarom Tatta spoorloos verdween, dien je deze  Mocro Maffia-film te checken die vanaf eind april te zien is op Videoland.

Tatta schakelt zijn broer Otto (gespeeld door Mads Wittermans) in om wraak te nemen op Paus. Daarvoor moest Tatta zijn broer uit een Hongaarse gevangenis zien te bevrijden. Dat lukte hem, maar dat is ook het punt waar alles de verkeerde kant op gaat. Zo belandden ze in een situatie waarin het plan verder weg dan ooit lijkt. “Ewa je kent toch die films waarin ze zo’n scene hebben waarin ze de allerlaatste klus gaan doen? Dit is die klus vriend”, zegt Tatta tegen zijn broer in de teaser.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Binnenkort te zien op Videoland

Ben jij van plan om deze film te kijken? Nog een klein beetje geduld want 28 april komt deze film uit. Je kunt nu al wel de teaser zien. Bekijk deze hieronder: