De goedkoopste woning in Nederland ligt in Bad Nieuweschans

Deze goedkope woning is gelegen in Bad Nieuweschans. De eengezinswoning is gebouwd in 1921, heeft een woonoppervlakte van 81 m2 en bevindt zich op een ruim perceeloppervlakte van 180m2. Best netjes dus! Dit huis is nog wel toe aan een make-over. Beschik jij over twee rechterhanden? Dan zou deze woning misschien wel wat voor jou kunnen zijn.

Wat vertelt de Funda-advertentie?

Dit huis bestaat uit vijf kamers, waarvan drie slaapkamers. Daarnaast beschikt de woning over een badkamer en een apart toilet. In de hal op de  vind je een deur naar de kelderruimte en een trap naar de eerste verdieping. Verder vind je op de begane grond een woonkamer, slaapkamer, gedateerde keuken, bijkeuken, badkamer en toiletruimte.

De overige twee slaapkamers zijn gelegen op de eerste verdieping, inclusief een overloop die voorzien is van een dakraam.

Buiten heb je de eenvoudig aangelegde tuinen waarvan de hoofdtuin gelegen is op het zuidwesten. Ideaal dus om een zonnig plekje te creëren. Ook staat er buiten een vrijstaande houten berging. Een handige plek om je fiets veilig neer te zetten.

Funda goedkoopste woning Nederland woonkamer

Wat is de vraagprijs van deze woning?

Je vraagt je nu vast af wat de prijs is van deze woning. Zet je schrap want de vraagprijs bedraagt slechts €92.500! Ontzettend goedkoop dus. De woning heeft namelijk een realistische woningwaarde tussen de € 142.000 en €174.000. Er zijn wel wat voorwaarden waar de koper zich aan moet houden. Er is een zelfbewoningsplicht ingesteld op de woning waardoor het verboden is om deze woning te verhuren. Bekijk hieronder een aantal foto’s (bron: Funda):

Funda goedkoopste woning Nederland keuken

Funda goedkoopste woning Nederland badkamer