Paige VanZant is een knappe MMA-vechter

Dat Paige VanZant een ontzettend mooi lichaam heeft, is van kilometers afstand al te zien. Wij zijn dan ook blij dat ze erg actief is op Instagram. De foto’s die voor dit mannenblad zijn genomen zijn al helemaal een genot om naar te kijken. Je bent niet de eerste die de prachtige Paige maar al te graag aanschouwt. Zo heeft ze al meer dan 2,5 miljoen volgers op Instagram.

Carrière in de vechtsport

Als ze het in de ring tegen mannen op zou nemen zou haar winstpercentage waarschijnlijk nog hoger liggen dan dat tegen de vrouwen het geval is. Dit komt echter niet noodzakelijk door haar vechtkwaliteiten. Zo zal elke man die in de ring staat verblind worden door haar schoonheid. De blondine gaat al wel even mee in de vechtsport. Zo maakt ze al in 2012 haar debuut in de UFC. De Amerikaanse heeft door haar 26-jarige leeftijd ook nog heel wat jaartjes over om mooie prestaties neer te zetten. Wij hopen dat we nog vaak heerlijke foto’s van deze prachtvrouw voorbij gaan zien komen.

Paige VanZant is ook succesvol in de liefde

Niet alleen haar professionele carrière lijkt een succesverhaal te zijn. Zo blijkt ze ook in de liefde een echte winnaar te zijn. In 2018 is ze getrouwd met Austin Vanderford, tevens actief in MMA. Hij is terug te zien in veel Instagram posts van haar.

Andere mooie blondines

Paige VanZant is niet de enigste blondine die ons kan bekoren. Zo zien we Roxanne Kwant ook erg graag. Daarnaast is Hannah Palmer toch ook wel heel erg knap. Bekijk hieronder de foto’s van Paige VanZant die alle mannen zouden moeten zien:

View this post on Instagram

I do my own stunts 😋💗

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

View this post on Instagram

Hey @si_swimsuit Bring me back to Mexico ☀️

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on