Miss Argentinië en Miss Puerto Rico trouwen met elkaar

De 26-jarige Mariana Varela werd geboren in Buenos Aires en werd in 2019 erkend als Miss Argentinië, maar was helaas niet zo succesvol in Miss Universe. Daarom besloot zij in 2020 mee te doen aan de Miss Grand International, waar zij een zesde plek behaalde. Tijdens Miss Grand International liep zij de 22-jarige Miss Puerto Rico, Fabiola Valentín, tegen het lijf.

Dit was blijkbaar meteen liefde op het eerste gezicht. Maar de modellen hebben hun liefde voor elkaar twee jaar lang geheim gehouden voor de buitenwereld. Zo toonden zij alleen vriendschappelijke foto’s met elkaar en dachten volgers dat de dames beste vriendinnen waren geworden sinds de verkiezing. Tot dit weekend. Miss Argentinië en Miss Puerto Rico hebben hun liefde voor elkaar namelijk openbaar gemaakt op de dag dat zij in het huwelijksbootje traden. Dit leverde grote verbazing op bij hen volgers.

Het huwelijk van Mariana Varela en Fabiola Valentín

De aankondigingsvideo van Miss Argentinië en Miss Puerto Rico, waarbij zij in het huwelijksbootje traden, heeft inmiddels meer dan 85.000 likes en 4.000 verschillende reacties verzameld. En hierbij schreef Mariana: “Nadat we besloten hadden onze relatie privé te houden, hebben we op een speciale dag de deuren voor hen geopend.” Naast de aankondigingsvideo deelde de schoonheidskoningin ook een video waarin werd onthuld hoe de twee zich verloofden. Hierbij was de woonkamer gevuld met rode, witte en gouden ballonnen, waarop de tekst ‘Marry Me?’ te zien was.

Pride Week in Buenos Aires

Volgens lokale media vond het huwelijk tussen de modellen op 28 oktober 2022 plaats in het gerechtelijk centrum van San Juan, Puerto Rico. Hier verklaarde het Hooggerechtshof  op 26 juni 2015 dat het ongrondwettelijk is om homoseksuelen te verbieden om te trouwen. Tot slot viel hun trouwdag ook samen met de viering van Pride Week in Buenos Aires. Dit vinden wij heel mooi uitgekozen en wij wensen de dames verder ontzettend veel geluk samen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MARIANA VARELA (@marianajvarela)