De carrière van de Belgische keeper Thibaut Courtois

De twee meter lange keeper, die werd geboren in het Belgische plaatsje Bilzen, wordt gezien als een van de beste keepers van het moment. Hij begon ooit als zesde reserve keeper van KRC Genk. Toen een paar keepers vertrokken, er eentje geschorst werd en twee andere keepers te maken kregen met blessures, mocht hij het onder de lat gaan proberen. Vanaf dat moment is het hard gegaan met de carrière van Thibaut Courtois.

Nadat hij weg ging bij KRC Genk speelde hij voor Atlético Madrid, Chelsea en Real Madrid. Daarnaast is de sluitpost eerste keeper van het Nationale elftal van België, ook wel de Rode Duivels genoemd. Kortom: een indrukwekkend cv.

De ex-vriendinnen van Thibaut Courtois

Het is niet alleen hard gegaan met zijn carrière. Hij had ook op relatievlak geen gebrek aan aandacht en is gedurende zijn carrière, met verschillende vrouwen, in verband gebracht. Hij heeft twee kinderen met zijn ex-vriendin Marta Dominquez. Daarnaast heeft hij ook wat slippertjes begaan. Zo had hij een affaire met Emily Vanhoutte, die ooit werd gekroond tot Miss België. Later bleek hij ook iets te hebben gehad met een Spaanse vrouw genaamd Jennifer Sánchez.

We is Mishel Gerzig?

Nu gingen er al geruchten dat Courtois een nieuwe vriendin zou hebben en de keeper heeft dit inmiddels bevestigd. Hij is in Madrid gespot met de 23-jarige Israëlische Mishel Gerzig. Zij is een model en heeft inmiddels 120K volgers op Instagram. Deze meid steelt met haar looks dan ook de show.

Wij selecteerden een aantal foto’s van de Instagram van Mishel Gerzig.

Er zijn natuurlijk veel meer spelers met een goed liefdesleven. Ook de vriendin van Sergio Agüero is een van de knapste WAG’s ter wereld.