Waar gaat El correo over?

In de nasleep van de euro invoering explodeerde de valutacriminaliteit in Spanje als een tijdbom. El correo neemt ons mee naar die duistere wereld, waar koeriers miljoenen contanten rondreden, politici zo corrupt waren als het maar kon en de politie zich machteloos voelde.

Maar in het midden van dit alles staat Iván Marquez, een jonge opportunist die vastbesloten is om zijn doelen te bereiken. Het verhaal begint veelbelovend, maar volgens kijkers verloopt de uitvoering niet helemaal vlekkeloos.

Wie spelen er in de Spaanse misdaadthriller?

Met namen als Arón Piper (bekend van Elite), María Pedraza (La Casa de Papel), en Luis Tosar aan boord, zou je denken dat de cast een homerun zou zijn. En eerlijk gezegd, ze leveren zeker degelijke prestaties af. Maar zelfs het beste acteerwerk kan een zwakke verhaallijn niet redden. Hoewel de personages al vaker hebben laten zien wat voor goede acteurs ze zijn, is er toch veel kritiek door kijkers.

Spaanse cast van El correo

Recensies over de Spaanse film

Wat zeggen kijkers over El correo? Laten we zeggen dat de meningen verdeeld zijn. Met een IMDb rating van 6.0/10 is het duidelijk dat sommigen er dol op zijn, terwijl anderen het niets vinden. Een hoop mensen vinden de plot niet goed genoeg, terwijl het juist heel goed had kunnen zijn. Het gebrek aan samenhang en karakters maakt het moeilijk om echt in de serie te worden gezogen.

Je hebt natuurlijk altijd negatieve recensies, maar er zitten ook echt wel een aantal goede tussen. Het moet ook maar net je ding zijn. Maar is El Corre het bekijken waard? Dat hangt af van wat je zoekt in een misdaadthriller. Pak je popcorn en geef het een kans. Misschien ben je wel een van de mensen El correo geweldig vindt.

Nog meer zin in Spaanse films? Dit zijn vijf goede Spaanse films op Netflix + IMDb score