Wie is Mirte van Renterghem?

We wisten al dat er genoeg mooie Nederlandse vrouwen op Instagram zijn, maar onze zuiderburen kunnen er ook wat van. Daar is de 25-jarige Mirte Renterghem een heel goed voorbeeld van. In het dagelijks leven is Mirte coördinator op vier basisscholen, waar zij verantwoordelijk is voor zeventien mensen om de school in goede banen te leiden.

Naast haar werk heeft Mirte een grote passie voor dansen en doet zij jaarlijks mee met zes nationale danswedstrijden met haar team. Tijdens deze wedstrijden ziet Mirte er altijd tip-top verzorgd uit en daarom is de titel Miss Elite Belgium 2023 haar op het lijf geschreven. Voor haar titel als Miss Elite Belgium reisde zij een aantal weken geleden naar Egypte om het tegen de andere dames op te nemen. Met succes!

Miss Elite Belgium 2023 deelt spannende foto’s op Instagram

Door haar fantastische uiterlijk heeft Mirte Renterghem ook een groeiende fanbase op Instagram. Zo heeft zij inmiddels bijna 28.000 volgers en wij begrijpen wel waarom mensen ervoor kiezen om Mirte regelmatig op hun tijdlijn te willen zie . Zo deelt zij namelijk regelmatig spannende foto’s met haar volgers in schaars geklede outfits. De combinatie van haar blonde lokken en verleidelijke poses zorgen voor fenomenale shots.

Naast deze prachtige foto’s kunnen we ook een glimp van haar privéleven opvangen. Hier is te zien dat Mirte het in haar vrije tijd heerlijk vindt om tripjes te maken naar tropische bestemmingen. Zo reisde zij het afgelopen jaar af naar Cyprus en Parijs. Zie hieronder een selectie van onze favoriete foto’s van de Vlaamse Mirte Renterghem op Instagram: