De carrière van Mireille Bekooij

De 75-jarige Mireille Bekooij heeft een flinke carrière op haar naam staan. Zo is Mireille begonnen op de radio en is zij uiteindelijk uitgegroeid tot presentatrice van verschillende programma’s op RTL 4. Zoals Koken met Sterren, waarin chef-kok Cas Spijkers met verschillende bekende Nederlanders gerechten bereidden, het spelprogramma Tros Triviant en natuurlijk Koffietijd. Dit presenteerde zij jarenlang samen met Hans van Willigenburg.

Dat je als presentatrice op televisie goed geld kunt verdienen is dan ook geen geheim. Mireille Bekooij heeft haar Larense woonboerderij te koop gezet die aan alle luxe voldoet, maar simpelweg niet verkoopt. Wij geven je graag een tour door al het moois wat deze woonboerderij te bieden heeft.

De woonboerderij in Laren

Mireille Bekooij heeft haar woonboerderij in hartje Laren al een tijdje te koop staan en ondanks dat het echt een prachtig huis is, lukt haar steeds niet om een koper te kunnen vinden. Zo vroeg zij eerst 1.295.000 euro en heeft ze dit later laten zakken naar 1.195.000 euro. Ook dit bleek dit genoeg te zijn voor de huidige huizenmarkt en daarom heeft de oud-presentatrice de vraagprijs van haar nederige stulpje opnieuw met een ton verlaagd, naar 1.095.000. Zelf kocht Mireille de woonboerderij in 1995 voor 204.000 euro en heeft zij er voor 340.000 aan hypotheken op laten zetten. Als zij de woonboerderij dus voor deze vraagprijs weet te verkopen, maakt zij ruim 775.00o euro winst en dat is wel héél lekker meegenomen.

Voor dit geld heb je als koper een riante woonboerderij in hartje Laren met een woonoppervlakte van 148 vierkante meter en in totaal vijf verschillende kamers verdeelt over twee woonlagen. Er zijn drie slaapkamers, twee badkamers, een prachtige woonkamer, een patio en een open keuken die is voorzien van alle nodige inbouwapparatuur aanwezig in het huis. En dit allemaal in een moderne sfeer waardoor er niet veel meer aan hoeft te gebeuren. Tot slot is er ook een riante tuin aanwezig rondom het huis, waardoor je optimaal kunt genieten van de zon. Kortom alles, maar dan ook alles wat je nodig hebt is aanwezig in het huis en dat klinkt niet gek.

Check de foto’s van de woonboerderij hieronder of kijk op de website van BekendeBuren:

mireille Bekooij woonboerderij Mireille Bekooij woonboerderij