Een mini Vespa voor kinderen bij Bol.com

De mini Vespa is perfect nagemaakt en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Het is bovendien niet alleen voor de sier: je kroost kan er namelijk ook ├ęcht op rondrijden. Daarnaast maakt het ook allerlei geluiden, heeft het zijwieltjes zodat je om de veiligheid niet druk hoeft te maken, beschikt het over een toeter, USB-aansluiting, AUX-aansluiting en Micro SD-kaartsleuf. Het zitje is bovendien van kunstleder. Om de jonge bestuurders helemaal het gevoel te geven dat ze een echte scooter bezitten maakt het speelgoed bovendien nog een motorgeluid bij het opstarten ook.

mini Vespa

Check deze link voor prijs en meer info

De prijs is bovendien ook nog te overzien, je bent namelijk zo’n 150 euro kwijt aan deze mini Vespa. Aangezien je daarbij dus ook muziek kan afspelen zoals via de ingebouwde radio of MP3 en SD-card aansluitingen heb je zo het ultieme stukje speelgoed voor je kinderen in huis. Het is geschikt voor kinderen tot ongeveer 5 jaar oud of misschien nog wat later mits ze klein van stuk zijn. De draagcapaciteit is namelijk zo’n 30 kilo. De maximumsnelheid ligt tussen de 3 en 6 kilometer per uur en met een volle accu kan je zo’n 90 minuten rijden. Het totale gewicht van het apparaat is zo’n 11 kilogram.

mini vespa voor kinderen

Bestellen? Check deze link

Je kent vast wel een familie die zelf fanatiek Vespa-rijders zijn en zojuist een kindje op de wereld gezet hebben. Dit is dan ook het ideale stuk speelgoed voor deze doelgroep. Er kan namelijk geen twijfel over bestaan dat het kind dat met deze scooter over de straten sjeest de stoerste knul van de buurt is. Of hij moet de buurjongen treffen die deze elektrische vrachtwagen voor kinderen op de kop heeft getikt.