Een scorebord dat je gemakkelijk bevestigt aan je racket

Racketsporters opgelet! Met dit handige mini-scorebord wordt het bijhouden van de stand wel heel gemakkelijk. Het enige dat je hoeft te doen is deze aan de zijkant van het racket te bevestigen met behulp van een plakstrip. Het gaat om een universeel model dat past op ieder tennis -of padelracket en gebruikt mag worden tijdens officiële wedstrijden.

Het scorebord is te verkrijgen in zowel wit als zwart en maakt het mogelijk om de punten, de games én de sets bij te houden. Dit principe voltrekt zich door simpelweg een balletje op het scorebord te verstellen. Het grote voordeel hiervan is dat de stand in één oogopslag zichtbaar is en dat eindeloze discussies rondom de puntentelling verleden tijd zijn. Bovendien hoef je je nooit meer af te vragen aan welke kant van de baan je moet serveren, vanwege het kleurgebruik dat geïntegreerd is in de puntentelling.

scoring-right-score-keeper---black.webp

Mini-scoreboard

Bol.com €21.95 Shop nu

Het scorebord is goedgekeurd door de ITF en te koop op Bol.com

Het scorebord wordt ondersteund door de ITF, ofwel de International Tennis Federation. Daarmee is dit accessoire het eerste en énige scorebord conform de richtlijnen van de ITF is geproduceerd en mag zodoende tijdens officiële wedstrijden worden gebruikt. Het scorebord wordt aan de binnen-of buitenhals van het racket bevestigd en heeft vanwege het verwaarloosbare gewicht van 1,9 gram totaal geen effect op de balans van het racket of je speelstijl. Om een optimaal resultaat te behalen wordt wel geadviseerd de gebruiksaanwijzing goed door te lezen. Het scorebord is onder andere verkrijgbaar via Bol.com: klik hier om het mini-scoreboard te kopen op Bol.com!

scoreboard puntentelling racket padel tennis

De klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit

Er klinken heel veel positieve reacties vanuit de klant over het scorebord. Meerdere klanten beoordelen het scorebord met maar liefst 5 sterren. Hieronder zijn enkele reacties van klanten te lezen:

Wat een geweldig product. Het heeft mijn zoon echt geholpen om zijn scores bij te houden zonder in de war te raken. Hou ervan!! 

Uitstekend gebouwd. Dun maar niet breekbaar, lijm is supersterk, gewichtloos en trilt helemaal niet. Het kost wat tijd om eraan te wennen, maar het kost moeite om de scores te onthouden. Goed gedaan.

Het Tennis & Padel Scorebord is geweldig. Mijn man is er dol op. Hij gebruikt echter alleen de puntenteller, dus het neemt niet veel ruimte in beslag. De verzending werkte heel goed.

Wil je precies weten hoe je het scorebord op het racket bevestigt? Bekijk hieronder dan een video: