natuur man man

De bestemming

Eerder lieten we je Europa’s beste wildwater plekken om te kajakken zien. Verschillende locaties, verspreid door heel Europa. Kies een bestemming op basis van de de duur van je avontuur en de activiteiten die je wilt ondernemen. Het ongerepte Schotse landschap is zowel in de zomer als in de winter prachtig. Geniet je liever van de zon, wanneer je al peddelend de natuur ontdekt? Ga dan richting de Franse Orb Rivier. Deze bestemmingen zijn perfect te combineren middels een roadtrip. Stap samen met je vrienden in de nieuwe MINI Countryman, doe de Opvouwbare Kajak in de laadbak en ga op avontuur.

Vervoer

Een midweek, of lang weekend kajakken en kamperen in de natuur. Je wilt alle vrijheid hebben, flexibel zijn en verschillende ‘natuur hotspots’ kunnen ontdekken. En het avontuur en de gezelligheid starten op het moment dat je de auto instapt. De juiste playlist, on-the-road snacks en een comfortabele auto die tevens geschikt is voor het ruigere terrein. De Opvouwbare Kajak van MINI is ideaal om mee te nemen. Je vouwt deze namelijk gemakkelijk in en uit, waardoor de Kajak met gemak in de auto past. Je vrienden en jij arriveren stijlvol in de nieuwe MINI Countryman en met de Opvouwbare Kajak kunnen jullie meteen het water op.

MAN MAN MINI

Activiteiten

Een weekend luieren, fancy uiteten gaan en je in de watten laten leggen doe je wel ergens anders. Nadat de MINI Countryman geparkeerd staat laten jullie alle comfort achter je. Ga kamperen, maak zelf een kampvuur en bovenal: ontdek de natuur als nooit tevoren. En de perfecte manier om dat te doen is per Kajak. De Opvouwbare Kajak van MINI is gemakkelijk mee te nemen. Wanneer je een echte avonturier bent zoek je de wildere wateren op, maar rustig peddelend de natuur in je opnemen kan ook bijzonder rustgevend zijn.

MAN MAN kamperen

Na afloop genieten jullie van het warme vuur, lekkere eten en goed gezelschap. Een outdoor-weekend hoort hoog bovenaan je bucketlist te staan en is gemakkelijk te organiseren. Waar ga jij met je vrienden naartoe?