We willen thuiskomen met verhalen. Verhalen over avontuur, bijzondere plekken en onvoorspelbare gebeurtenissen. Die vakantie waarin alles vooraf is gepland levert geen voldoening op. Denk verder dan de standaard vakantiebestemmingen en ga per auto naar één van deze drie wildwatergebieden. Ga voor een avontuurlijke reis en ontdek al peddelend de prachtige ongerepte natuur van IJsland, Schotland en Frankrijk. De kajak is een ware essential die de avonturier in jou naar boven haalt.

Westfjorden, IJsland

Stel je voor: jij en je meisje, rijdend in de gloednieuwe MINI Countryman. Klaar voor een avontuur waarbij jullie de fjorden, bergen en afgelegen dorpen in IJsland ontdekken. Parkeer de auto en dwaal per kajak door de valleien en aanschouw het ongerepte landschap van IJsland.

man man ijsland kajak

Orb Rivier, Frankrijk

Het zuiden van Frankrijk, bekend terrein. Echter, rijden we juist weg van de drukke mediterraanse stranden en gaan voor een kajaktocht op de Orb rivier. We parkeren onze nieuwe Countryman ergens langs de 150 kilometer lange rivier en maken een avontuurlijke kajak tocht. Al peddelend genieten we van de rustgevende omgeving en kamperen afsluitend midden in de natuur.

Assynt, Noordwest Schotland

Naast heerlijke whisky’s heeft Schotland een spectaculaire natuur te ontdekken. Glaciale meren, hoge bergen. Parkeer de volgeladen MINI Countryman en ga per kajak richting de eilanden midden op de meren.

MAN MAN schotland

Win de MINI Opvouwbare Kajak

Staan de bovengenoemde locaties op jouw bucketlist? Dan is een kajak een pre. En om het ultieme gevoel van vrijheid te ervaren willen we een lichtgewicht kajak die makkelijk mee te nemen is. De Opvouwbare Kajak van MINI is verkozen tot product van het jaar 2014/2015 en past met gemak achterin de laadbak van de nieuwe MINI Countryman. Je kunt ‘m winnen door je hier aan te melden voor de MINI Countryman nieuwsbrief.

mini countryman

Vergeet de standaard vakantie en zoek het onbekende op met de nieuwe MINI Countryman. De auto is vanaf februari beschikbaar. Waar gaat jouw volgende reis naartoe?