Grijs is het thema bij deze Funda-woning in Heerhugowaard

Het vele gebruik van grijstinten is iets wat we in moderne huizen wel vaker tegenkomen. Dat geldt dus ook voor deze villa in Heerhugowaard, die slechts twee jaar geleden werd gebouwd. Aan onderhoud zal de nieuwe eigenaar dus weinig kosten hebben. Desalniettemin gaat de woning qua prijs ver boven het gemiddelde in z’n regio.

In Broekhorn, waar deze woning staat, is de gemiddelde vraagprijs per vierkante meter zo’n 4.100 euro, terwijl voor de villa ruim 7.500 euro per vierkante meter wordt gevraagd. Daar mogen we geen kleur maar wel heel veel luxe voor terugverwachten. De foto’s brengen overtuiging. Alleen al de buitenzijde is door een ringetje te halen! De woning bevindt zich te midden van een keurige villawijk. Ondanks de gigantische huizen van de buren valt deze villa extra op.

Kleurloze inrichting

Bij binnenkomst zal iedere liefhebber van de kleur grijs gek worden. De vloer, trap, vloerkleed, deuren, banken en kasten zijn allemaal grijskleurig. Dezelfde stijl wordt doorgezet in de woonkamer en keuken. Op de eerste etage zijn er qua inrichting en kleurgebruik weinig veranderingen. Op deze verdiepingen bevinden zich drie slaapkamers en twee luxe badkamers. Eén van die badkamers is en-suite (met een van de slaapkamers). Vanuit je bed kan je dus zo onder de douche stappen. Daarnaast zit er aan de masterbedroom een enorme inloopkast gekoppeld. Dit maakt van de inloopkast, slaap- en badkamer dus eigenlijk één grote ruimte.

Luxe vertrekken

De luxe wordt voortgezet in de achtertuin. Hier zijn diverse terrassen en zitplekken gerealiseerd om van de rust en privacy te genieten. De woning kent namelijk geen achterburen, wat het landelijke uitzicht ook ten goede komt. De tuin is bovendien niet krap. Dit wordt bewezen door de perceeloppervlakte van maar liefst 706 vierkante meter. Aan ruimte en rust is dus duidelijk geen gebrek.

Prijsdaling op Funda

Aan al die luxe hangt uiteraard wel een prijskaartje en in dit geval niet zo’n kleine ook. Momenteel staat de villa op Funda te koop voor precies 1.385.000 euro. De vraagprijs is misschien hoog, maar er heeft al een flinke prijsdaling plaatsgevonden. De woning werd namelijk vier maanden geleden al te koop aangeboden. Waarschijnlijk wegens te lage biedingen of te weinig interesse vanuit kopers is de prijs sinds kort verlaagd. Toen de woning voor het eerst op Funda verscheen wilde de huidige eigenaar er 1.425.000 euro voor hebben. Binnen die vier maanden is er dus een afname in de prijs geweest van maar liefst 40.000 euro. Het nieuwe prijskaartje zou de villa aantrekkelijker moeten maken voor kopers op de woningmarkt. Geduld wordt dus beloond, maar wie weet is deze droomvilla binnenkort weg mannen!

Bekijk hieronder nog een aantal foto’s (bron: Funda):

funda woning grijze keukengrijze meubelen tuin

woning grijs interieur