De voormalige miljoenenvilla van Hans en Connie Breukhoven in Wassenaar

De voormalige miljoenenvilla van Hans en Connie Breukhoven doet zeker eer aan z’n naam. De villa heeft een woonoppervlakte van 474 vierkante meter en heeft een perceel van maar liefst 2.400 vierkante meter. Het is een villa vol karakter, met stijleigenschappen van de jaren ’30 die op een moderne manier is afgewerkt. Naast het ruime aanbod van kamers in deze villa, zit je in de tuin altijd in de zon en kijk je uit op een prachtig uitzicht van weilanden. De villa heeft ook een dubbele garage, waar wel maar plek is voor één auto.

 

Wat zegt de Funda-advertentie?

Op de begane grond kijk je je ogen uit. Als je via de entree naar binnen loopt kom je terecht in een lange witte hal met een indrukwekkend trappenhuis. Via deze hal kan je naar de woonkamer die doorloopt richting de familie kamer. Dit is een erg formele eetkamer met een haard. Deze kamer verbindt zich weer met de enorm luxe keuken, die een doorgang richting de oprit van het huis heeft. Wanner je weer terug gaat naar de hal, bevindt zich daar ook nog een doorgang naar een kantoor dat uitzicht heeft op de tuin. Ook is er op de begane grond een tweede hal waardoor je richting het wellness gedeelte van het huis kan. Hier is een verwarmd zwembad, een sauna en een badkamer met een douche te vinden.

villa wassenaar funda miljoenen

Als je via de trap omhoog gaat kom je terecht op een grote overloop. Via hier kan je naar de hoofdslaapkamer. Deze slaapkamer heeft een balkon, twee kleedkamers en een aangrenzende badkamer. Ook is er een wasruimte aanwezig. Op deze etage is ook nog een tweede slaapkamer. Ook deze kamer heeft een balkon en aangrenzende badkamer.

Er is ook nog een tweede etage in deze villa. Op deze etage vind je drie extra slaapkamers met ingebouwde kasten en -bureaus. Ook heeft deze etage een badkamer met twee wastafels en kan je via de overloop richting een fitnessruimte (deze kan je ook bereiken via een vaste trap in de hoofdslaapkamer).

De voormalige villa van Hans en Connie Breukhoven heeft dus een gigantische tuin. Er zijn meerdere terrassen waar je kan genieten van de zon. Niet alleen op een terras kan je van de zon genieten, maar ook in het enorm grote zwembad kan je de zonnestralen meepikken. Heb je personeel aangeschaft voor de tuin en het zwembad? Dan bevindt zich in de garage een tweede keuken waar zij gebruik van kunnen maken.

Wat is de vraagprijs?

De woning staat op Funda te koop voor een vraagprijs van maar liefst 3.975.000 euro. Een enorm bedrag, maar daar krijgt de koper ook wel heel veel luxe voor terug. Ben je nu benieuwd naar meer foto’s van de voormalige villa van Hans en Connie Breukhoven? Bekijk ze dan hieronder:

villa connie hans breukhoven te koop funda

breukhoven villa wassenaar bekende nederlander

woning met sauna te koop funda