Het zit in de familie

Misschien herkende je de achternaam al, maar Michelle Willemsen heeft een bekende broer: Mike Williams. In het Nederlands heet deze DJ natuurlijke Mike Willemsen, maar hij heeft zijn artiestennaam op de internationale markt afgestemd. Michelle, zijn zus, volgt hem over de hele wereld met haar camera. Ze legt al zijn optredens vast en maakt zijn videoclips. Haar studie Regie Documentaire heeft haar hierbij al een heel stuk geholpen, en met haar baan bij de Telegraaf doet ze nu nog meer ervaring op.

Niet alleen als regisseur kan ze uit de voeten, ook in de spotlights blijkt ze het goed te doen. Haar nuchtere en vlotte glimlach geeft veel video’s toch meer kleur. De filmpjes op het kanaal van de Telegraaf worden dan ook massaal bekeken, mede dankzij de charme van Michelle Willemsen. Met haar verslag over de uiteenlopende zaken zijn er wat ons betreft nooit genoeg video’s met haar in de hoofdrol.

Een stiekeme relatie met Hardwell?

Het heeft er alle schijn van dat er wat speelt tussen deze wereldwijd beroemde Nederlandse DJ en onze rijzende ster Michelle. Ze heeft al een paar keer bij hem in de privé-jet gezeten onder de smoes dat ze voor hem video-beelden ging vastleggen bij zijn shows. Ook is uit de reacties op elkaars berichten op Instagram te zien dat ze elkaar wel heel aardig vinden. Net als Kjeld Nuis en zijn mogelijke vriendin is Hardwell ook niet erg open over zijn relaties. Misschien krijgen we een latere bevestiging van deze relatie, maar tot die tijd kunnen we misschien maar beter hopen dat ze nog single is.

We blijven lekker het YouTube-kanaal van de Telegraaf én het Instagram-account van Michelle Willemsen in de gaten houden, en het blijft genieten.