De 43-jarige Michella Kox gaat al jaren mee in de entertainmentwereld. Zo begon zij haar carrière in 2008 toen zij deelnam aan het programma Dames in de Dop, waar zij er met de winst vandoor ging. Daarna zagen we haar in 2011 in het programma Echte Meisjes in de Jungle, waar zij derde werd. Zagen we haar in Echte Meisjes op de Prairie en in 2018 in Temptation Talk waar zij de laatste roddels over Temptation Island besprak.

 

We hebben Michella in de loop van de jaren dus goed leren kennen, maar hier blijft niet bij. De jungle-koningin doet opnieuw mee met het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle, waarbij de nepwimpers en nagels over en weer vliegen… Een pittige dame, dus maar wist je eigenlijk al dat Michella Kox ook een dochter heeft die er zeer goed uit ziet? Maak kennis met Marja Kox.

Alles over haar dochter, Marja Kox

De dochter van Michella Kox, is de 24-jarige Marja Kox en zij is echt een dame van Champions league-niveau. Zo heeft zij prachtige bruine lokken en een fantastisch figuur. Verder is Marja helemaal niet bezig met de entertainment-wereld, maar is zij dit jaar afgestudeerd aan de Creative Business school als allround stylist. Op dit moment heeft zij een mooie baan bij Levi’s als stylist. Dit  werk is Marja op het lijf geschreven en dat is dan ook te zien, want op Instagram en TikTok zien we de ene na de andere leuk outfit voorbij komen. Daarnaast maakt de knappe dochter van Michella ook dag vlogs op TikTok en helaas moeten we jullie hierbij wel teleurstellen, want in deze video’s is te zien dat Marja al een aantal jaar een vriend heeft.

Zie hieronder een aantal fantastische plaatjes van de dochter van Michella:

@marjamariaaIG; Marjamariaa

♬ In the Dark (Radio Edit) – Dance