De perfecte hondenrugzak voor jouw viervoeter

De plek van wandelen is geen probleem voor deze nieuwe hondenrugzak. Of je nou een rondje wandelt in de dichtstbijzijnde wandeltuin bij jou in de buurt of liever gaat backpacken aan de andere kant van de wereld; niks is te gek. De hondenrugzak is van alle gemakken voorzien. Je kunt je hond overal mee naartoe nemen in deze praktische en vooral grote rugzak.

 

Een hondenrugzak klinkt niet als iets nieuws in de oren. Er zijn genoeg rugzakken te krijgen, maar vaak zijn deze alleen geschikt voor honden met een kleiner formaat. Voor een wat grotere viervoeter was er zo gauw geen rugzak te vinden. Dat is waarom deze grote hondenrugzak als geroepen komt. De rugzak kan namelijk 36 kilo tillen, waardoor je hier een middelgrote tot grote hond in kan vervoeren. De rugzak is verkrijgbaar in de maten L-XXL. Het is dus mogelijk om hem precies op maat aan te schaffen. De rugzak is ook nog is onder toezicht van dierenprofessionals ontwikkeld.

Naast de voordelen die al benoemd zijn, brengt de rugzak nog meer voordelen met zich mee. Hij past namelijk in principe bij elk lichaamstype. Je kunt hem namelijk helemaal naar wens verstellen met de verstelbare banden. Ook voor je viervoeter moet de rugzak comfortabel zitten. Hier is aan gedacht. Er is binnenbekleding en een zonnekap aanwezig. Als laatst zitten er aan de zijkant ventilatieritsen voor als het te warm is.

Naast het gebruik als hondenrugzak is het ook te gebruiken als normale rugzak. Je kunt hem namelijk helemaal ombouwen tot een losse rugzak. Deze beschikt dan over 60 liter aan ruimte. Deze is dus ook nog is prima te gebruiken voor een wandeltocht zonder hond.

Niet alleen de hondenrugzak is een uitvinding om het leven voor jou en je viervoeter makkelijk te maken. Amazon kwam eerder met een hondenriem plus een paraplu voor je hond.