Wat wordt de nieuwe club van Lionel Messi?

Het ziet er sterk naar uit dat Lionel Messi zijn huidige club zal verlaten om te spelen voor Al-Hilal in Saudi Arabië. Al-Hilal is ook geïnteresseerd in Messi zijn goede vriend en oud ploeggenoot Sergio Busquets. Maar Sergio Busquets is niet de enige oud ploeg genoot van Messi die voor Al Hilal lijkt te gaan spelen, want Jordi Alba lijkt ook betrokken te zijn met de club uit Saudi Arabië. Het salaris dat Messi zijn ex-ploeggenoten gaan verdienen is nog niet bekend, maar het mogelijke van salaris van de Argentijn gaat wel rond. Eén ding is zeker: dit bedrag is ongelofelijk.

Wat gaat Messi verdienen in Saudi Arabië?

Cristiano Ronaldo is momenteel veruit de best betaalde voetballer in Saudi Arabië. Met een salaris van 200 miljoen euro per jaar leek het erop dat niemand het hem na zou kunnen doen. Maar alles wat Ronaldo kan lijkt Messi te kunnen overtreffen, zo ook zijn salaris. Naar verluidt zal de Argentijn maar liefst 600 miljoen euro per jaar gaan verdienen. Een absurd bedrag natuurlijk, dat alleen nog maar gekker wordt wanneer je het in perspectief zet.

Wat is zijn salaris per jaar, maand, week, dag of uur?

Wanneer je het salaris van Lionel Messi in perspectief zet, dan kom je er al gauw achter dat zijn salaris te bizar voor woorden is. Zo zal Messi per dag een bedrag van maar liefst € 1.369.836,01 gaan verdienen. Hieronder zie je een schema die je een duidelijk overzicht geeft van wat Messi mogelijk zou kunnen verdienen bij Al Hilal:

Messi salaris Al Hilal

Messi lijkt tegen het eind van zijn carrière – net als vele voetballers – nog even flink te willen cashen. Maar goed, na een succesvol WK hij heeft nu écht alles gewonnen wat er te winnen valt. Messi is zijn Argentijnse ploegnoten erg dankbaar voor het mooie WK in Qatar. Bekijk maar eens wat voor peperdure cadeaus Lionel Messi aan zijn teamgenoten schonk.