De carrière van Merijn Scheperkamp

De 22-jarige Merijn Scheperkamp is een Nedelandse langebaanschaatser die hard aan zijn carrière aan het werken is. Zo veroverde hij in 2018 een bronzen medaille op de Jeugd Olympische Spelen in Buenos Aires en wist hij tijdens het OKT in Thialf zich als snelste 500 meter rijder te plaatsen voor de Olympische Winterspelen in Peking. Nu heeft Merijn wederom een indrukwekkende prestatie neergezet. Zo is hij voor de eerste keer Europees Kampioen geworden op de 1000 meter sprint. Zijn successen hebben het mogelijk gemaakt om al op 22-jarige leeftijd een woning te kopen in Heerenveen.

De twee-onder-een-kapwoning in Heerenveen

De twee -onder-een-kapwoning van Merijn Scheperkamp, is net als de villa van zijn teammaatje Jutta Leerdam gelegen in het Friese Heerenveen, waardoor Thialf voor Merijn om de hoek ligt. De woning heeft een woonoppervlakte van 120 vierkante meter en is verdeeld over twee verschillende woonlagen met in totaal vier kamers. Het zijn drie slaapkamers en een grote badkamer met een ligbad en een ruime inloopdouche. Ideaal.

Verder heeft het huis een grote keuken die van alle luxe inbouwapparatuur voorzien en een sfeervolle woonkamer met een haart, een eettafel en grote openslaande deuren naar de tuin. De tuin is gelegen op het oosten en hier zijn verschillende terrassen gecreëerd, waaronder een grote met overkapping. Tot slot is er een ruime kelder aanwezig die gebruikt kan worden als opslag en dat is natuurlijk altijd fijn.  Dit alles heeft hem 325.000 euro gekost. Kortom, een fantastische woning met veel verschillende mogelijkheden, waardoor Merijn hier prima zijn eigen paleisje van kan maken. Zie hieronder meer foto’s van de twee-onder-een-kapwoning van Merijn Scheperkamp of kijk op de website van BekendeBuren:

twee-onder-een-kap-woning-merijn-scheperkamp
merijn scheperkamp koopt woning heerenveen