Floris Göbel in Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is alweer een poosje bezig en de kijkers hebben al sinds dag één hun ogen gericht op Floris Göbel. De 26-jarige kandidaat is niet geheel onbekend in de mediawereld. Je zou hem kunnen herkennen van de talkshow HLF8, waar hij geregeld te gast was om zijn dierenkennis te delen. Hier liet hij de bizarste dieren zien aan tafel. Ook heeft hij samen met Britt Dekker het onlineprogramma DierenpraatTV mogen presenteren en helpt daarnaast graag een handje mee bij de dierenambulance.

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, deelt hij graag zijn grote passie voor dieren op verschillende socialmediaplatformen. Zo zien we op TikTok de leukste dierenfilmpjes en krijgen we op Instagram een kijkje in zijn dagelijkse leven.

merel en floris
Instagram mereludink

Floris deed zijn best om in het spel onder de radar te blijven. Inmiddels is hij wel uitgeschakeld, maar hij heeft lang zijn hoofd onder water gehouden. Waar andere kandidaten in Expeditie Robinson graag haantje-de-voorste zijn, had Floris een rustige tactiek te pakken. Zoals we allemaal wel weten draait het bij Robinson zeker niet alleen om de proeven en fysieke kracht. Een scherpe blik, een strategische benadering en een goede mentale veerkracht kun je al een heel eind brengen. Helaas voor hem is er dus een einde gekomen aan zijn Expeditie Ronbinson-hoofdstuk. Maar niet getreurd Flooris, je leuke vriendin Merel Udink wacht thuis op je.

Wie is Merel Udink? De vriendin van Floris Göbel

Merel Udink is degene die het hart heeft weten te veroveren van de opvolger(?) van Freek Vonk. Floris Göbel is natuurlijk niet voor niets al zes jaar gelukkig samen met zijn vriendin Merel. Ook hebben ze aardig wat overeenkomsten. Zo is Merel is ook als presentator te zien op YouTube. Hier is zij het gezicht van de serie Vestingverhalen, te zien op het kanaal van Andere Tijden. Ze heeft niet alleen de beauty, maar ook the brains. Naast haar werk als presentator is ze ook afgestuurd als historicus en werkzaam als producer en redacteur bij NTR. Wij selecteerden een paar foto’s van het Instagramprofiel van Merel Udink hieronder:

merel udink
Instagram mereludink

wie is merel udink vriendin floris gobel