Merel Cockmartin deelt niet alles met haar moeder

Deze week kwamen Goedele Liekens en haar dochter nog in de media. De dochter van Goedele Liekens, Merel Cockmartin (22), vertelt aan het Belgische HUMO dat ze thuis veel bespreken. Maar over haar eigen seksleven vertelt ze liever niet al te veel: “Er zijn dingen waarover ik het niet wil hebben met hen. Uitweiden over mijn seksleven zal ik niet snel doen, ook al is mama seksuologe. Toen we op tv eens naar reclame voor Durex zaten te kijken, vond zij dat een geschikt moment om mij te vragen of ik snel en veel klaarkwam. Sorry, maar daar antwoord ik niet op.’’ En gelijk heeft ze. Seksuologe als moeder of niet, zelfs de dochter van Goedele Liekens heeft het recht om bepaalde dingen voor zich te houden. Ondanks dat het beantwoorden van vragen over seks het werk van Goedele is.

View this post on Instagram

Deze week in @humo.be

A post shared by Merel Cockmartin (@merelcockmartin) on

Op Instagram niet verlegen

Goedele Liekens is in 1986 verkozen tot Miss België. De schoonheid zit dus in de genen en dat is te zien in de foto’s die Merel Cockmartin met ons deelt via haar Instagram-pagina. Ze wilde dan ook vroeger voor National Geographic werken om “tussen de wilde dieren te zitten en onder water avonturen te beleven.” Dit doet ze nog steeds, alleen dan in haar vrije tijd. Toch is haar vervolgopleiding iets in de economie geworden, met een International Business studie in Gent. Hiervoor heeft ze jaren op een internaat gezeten waar een erg strenge cultuur hing. De agenda moest iedere week worden ondertekend door haar ouders en de telefoon mocht niet mee naar bed.

De vader van Merel is Chris Cockmartin, een Vlaamse televisieproducent. Hij heeft onder meer de Vlaamse versies uitgebracht van Rad van Fortuin en Wie Ben Ik? Dit zijn programma’s die we in Nederland ook kennen. Tot 2006 was Chris Cockmartin getrouwd met Goedele Liekens, maar ze zijn gescheiden. Wel hebben ze twee dochters gekregen, waaronder Merel.

View this post on Instagram

Happy spleetoog face.

A post shared by Merel Cockmartin (@merelcockmartin) on

View this post on Instagram

Dryft 🏝

A post shared by Merel Cockmartin (@merelcockmartin) on