De Mercedes-benz G-klasse Brabus700

Deze Mercedes-benz G-klasse Brabus700 is een wagen van wereldniveau. Deze bak heeft een vermogen van maar liefst 700pk en ‘slechts’ 100.410 kilometer op de teller. De auto is zeer goed onderhouden en verkeert zich dan ook in een hele nette staat.

Als je dus op zoek bent naar een krachtige bak, dan zit je met deze wagen goed. Maar dat is zeker niet alles, want deze Brabus700 is voorzien van enkele geweldige extra’s. Een van de vele hoogtepunten van deze geweldige auto is de sterrenhemel. Aan de binnenkant van de auto is de Mercedes prachtig verlicht waardoor een indrukwekkende ambiance ontstaat die bijdraagt ​​aan de luxe uitstraling van de auto. Daarnaast beschikt deze wagen over een Akrapovic uitlaatsysteem. Niet alleen zorgt dit systeem voor een (lekker) agressief geluid, maar ook voor verbeterde prestaties van de motor.

luxury cars venlo brabus700 merceddes g-klasse

En als dat niet genoeg is, heeft deze auto ook de Blue Eye Target-optie. Dit is een uniek veiligheidssysteem dat gebruik maakt van infrarood sensoren om de bestuurder te waarschuwen wanneer er een hulpdienst nadert. Dit handige systeem helpt ongevallen te voorkomen en is een zeer belangrijke veiligheidsfunctie voor een auto met zoveel vermogen.

Wat is de vraagprijs op Marktplaats?

De vraagprijs voor deze Barbus700 bedraagt op marktplaats €319.999,000. Ontzettend veel geld, maar dit is natuurlijk geen doorsnee wagen. Zie hieronder een aantal foto’s van deze Mercedes-Benz G-klasse Brabus700 of bekijk de advertentie van Luxury Cars Venlo op Marktplaats:

Marktplaats mercedes brabus700

Marktplaats brabus700 benz