De carrière van Georgina Verbaan

Georgina Verbaan is een 43-jarige actrice, zangeres, presentatrice en columniste. Al op jonge leeftijd had ze een passie voor acteren en deed ze mee aan kindermusicals. Drie jaar lang heeft de actrice een rol gehad in de soapserie Goede tijden, slechte tijden. Ook was ze in andere films en series te zien zoals Costa!, Misfit, Klem en De matchmaker.

Ook deed ze mee aan verschillende televisieprogramma’s als deelnemer of presentatrice. Binnenkort zal de presentatrice samen met Patrick Martens een nieuwe datingshow op SBS6 presenteren, genaamd Date Smakelijk.

Haar woning in Amsterdam

Georgina Verbaan kocht in maart 2012 deze schitterende woning voor 472.500 euro en liet er een hypotheek op vestigen van maar liefst 730.500 euro. De woning is een driedubbelbovenhuis, waarvan de actrice het bovenste appartement heeft gekocht. Hier woont ze met haar dochtertje Odilia.

De woning biedt een woonoppervlakte van 95 vierkante meter en beschikt over drie slaapkamers en één badkamer. Ook is het huis voorzien van  een schitterend dakterras waar je heerlijk een kleurtje kunt kweken in de zon. Het Centraal Station en de Jordaan zitten beiden ook nog eens op loopafstand. Bekijk hieronder de foto’s van het prachtige appartement.

Bekijk de foto’s hieronder of neem een kijkje op Bekende Buren:

Foto-Huis-Georgina-Verbaan--5-

balkon woning Georgina Verbaan