De specificaties van de Mercedes-Benz AMG ONE

Het hart van de Mercedes-Benz AMG ONE wordt gevormd door een geavanceerde hybride aandrijflijn. Het aandrijfsysteem is een unieke 1.6L turbocharged V6-motor gekoppeld aan vier elektrische motoren. Deze krachtbron levert indrukwekkende prestaties, en dat is nog een understatement. De auto produceert maar liefst 1063 pk, waardoor de auto in slechts 2,9 seconden van 0 naar 100 km/h accelereert. De bolide heeft een topsnelheid bereikt van maar liefst 349 km/h.

Een uniek design voor betere prestaties

Een andere opvallende eigenschap van de AMG ONE is het actieve aerodynamica systeem. Deze geavanceerde technologie past automatisch de voor- en achtervleugels aan om de neerwaartse druk te optimaliseren en de luchtweerstand te verminderen. Dit zorgt voor optimale prestaties en stabiliteit, aangepast aan verschillende rijomstandigheden. Het is echt net alsof je in een Formule 1-wagen rijdt.

dubai mercedes amg kopen

De AMG ONE biedt zes verschillende rijprogramma’s, variërend van een puur elektrische modus voor stadsritten tot een race-modus voor het circuit. Hierdoor is deze auto veelzijdig in verschillende rij omgevingen. Het interieur van de AMG ONE is geïnspireerd op het cockpitontwerp van een Formule 1-auto, met nadruk op functionaliteit en minimalistisch design. De sterk ondersteunende stoelen bieden uitzonderlijk comfort en weerspiegelen daarmee de ervaring van het rijden in een Formule 1-auto.

Dit exemplaar is uitgevoerd in het zwart met een zwart interieur. Wat deze auto nog waardevoller maakt: het aantal kilometers op de teller. Het gerucht is dat dit aantal zero is. Waarschijnlijk is het wel iets meer door het in- en uitladen op trailers, maar toch… Bekijk meer info op de site van de dealer of bekijk de foto’s hieronder:

mercedes amg one

mercedes amg f1 wagen