Men in Black franchise

Men in Black: International gaat de vierde film worden in de succesvolle en populaire MiB-filmreeks. Zagen in eerdere delen Will Smith en Tommy Lee Jones, zien we nu Chris Hemsworth en Tessa Thompson. Hemsworth en Thompson toonden in Thor: Ragnarok al aan dat de chemie tussen er is, dus dat zal met MiB: International ook helemaal goed komen. Zij vertolken agenten H en M, die gestationeerd zijn in Londen. De MiB-organisatie heeft de aarde altijd behoed tegen buitenaards tuig. In International krijgen ze te maken met dreiging die van dichterbij afkomstig. Er bevindt zich namelijk een mol in de organisatie.

Men in Black

 

De Men in Black-films zijn nog altijd immens populair. Het vierde deel wordt officieel een sidequel en zit zo tussen een spin-off en een sequel in. Voor het eerst zien we andere hoofdkwartieren van de Men in Black. Die waren er altijd al, maar tot nu toe was alleen New York te zien. Daar komt met Men in Black: International dus Londen bij. Om dat te vieren heeft Booking.com een wel heel vette stunt bedacht.

Men in Black

 

MiB: International

Studio’s weten soms erg inventief te zijn in de promotie van hun grootste films. Voor Men in Black: International heeft Booking.com echter wel iets heel speciaals bedacht. Om te vieren dat de vierde film zich verplaatst heeft naar Engeland, is in London het MiB-hoofdkwartier nagebouwd. In MiB: Intenational komen we er namelijk achter dat de Men in Black-organisatie niet alleen in New York gevestigd is. Ook onder andere Londen heeft een vestiging. Hier zijn agenten H en M, gespeeld door Chris Hemsworth en Tessa Thompson, gestationeerd. Ook Liam Neeson als High T, directeur van de Londense vestiging, is nieuw in de franchise.

Men in Black

 

Men in Black-hoofdkwartier

Bij aankomst kom je binnen in een lange gang, precies zoals Will Smith in de eerste Men in Black-film. Je krijgt je eigen zwarte zonnebril en key-cord, waarna je naar de centrale ruimte gaat. Ook die ziet eruit zoals in de film, compleet met aliens die aan het werk zijn en natuurlijk het All Seeing Eye. In de grote centrale ruimte werd iedereen getrakteerd op een mocktail die eruit zag als deze ook daadwerkelijk vanuit de ruimte was aangevlogen.

Men in Black

Bovendien stonden er, toen wij een kijkje namen, twee zweefmotoren die gebruikt zijn in de nieuwe film en waar Chris Hemsworth zelf op gezeten had. Eenmaal boven troffen we zelfs een levensechte Frank the Pug, de pratende mopshond uit de films, aan in een maatpak en al. Ook waren zo’n beetje alle pistolen en geweren aanwezig die in de franchise gebruikt zijn. Alles wat je maar kan bedenken dus.

 

Luxe hotelkamer

Het zal de droom van menig fan zijn. Er zijn slaapkamers die je voor een nacht kan huren. Je slaapt dan in een enorm, rond bed naast een bureau zoals dat van Liam Neeson in de film. Er is plaats voor twee gasten per ruimte en de kamers zijn exclusief te boeken bij Booking.com.

Men in Black

Voor een prijs van 99 pond per nacht kan jij dus in de schoenen van agenten H en M. De boeking is helaas reeds wel gesloten, maar dat maakt de campagne zeker niet minder bruut! De film Men in Black: International wordt wereldwijd op 14 juni gereleased. In de Nederlandse bioscoop verschijnt de film vanaf 20 juni.

Men in Black

Check de website van Booking.com voor meer toffe shots van het Men in Black hotel.