Megan Fox en Machine Gun Kelly

Wat opvalt aan de video is dat Megan Fox een een pikante bekentenis doet. Ze deelde berichten waarin ze vroeg aan de maakster van haar blauwe jumpsuit of het kledingstuk duur was of niet. Ze had er namelijk net een gat in geknipt om ‘het’ te doen met haar vriend. Zij reageerde vervolgens grappend: ‘Ik haat je, maar ik zal het repareren’.

Hoewel het heus wel iets spannends in de relatie teweeggebracht zal hebben, vinden velen het onnodig zulke dingen te delen op social media. Op Instagram vonden mensen het dus minder grappig want er volgden reacties zoals ‘alles dat ik over deze relatie weet, is volledig tegen mijn wil’ en ook wordt het ‘cringe’ genoemd en gevraagd of Megan Fox en MGK willen stoppen met constant te vertellen over hoe graag ze het met elkaar doen. Een derde gebruiker reageerde spottend: ‘Omg you guys are like sOoOo edgy and kEwL.’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door(@meganfox)

Petitie gestart tegen het koppel

Megan Fox en Machine Gun Kelly zijn al een poosje samen en lijken nu dus een limiet bereikt te hebben bij het publiek met al hun media-aandacht. Zoals bij Will Smith en Jada Pinkett Smith ook gebeurde. Bij dit stel werd zelfs een petitie gestart, die 27.742 handtekeningen verzamelde waarin gesmeekt wordt om die twee nooit meer te interviewen over hun leven onder de lakens. Er is nu ook een petitie gestart om dit bij MGK en Megan Fox te doen, maar deze staat op moment van schrijven op slechts 423 handtekeningen, hoewel het natuurlijk nog kan groeien in de komende maanden.