Megan Fox verwijderde haar Instagram-account

De 37-jarige Megan Fox is voor veel mannen geen onbekende. Zo heeft zij sinds haar doorbraak in de film Transformers een enorme indruk op ons mannen gemaakt en is ze voor veel mannen toch echt hun allereerste celebrity crush.

Ondanks haar glansrijke carrière ging het de afgelopen tijd op privégebied niet zo goed met Megan en haar verloofde Machine Gun Kelly. Het gerucht ging namelijk dat hij vreemd was gegaan. Dit had het gevolg dat Megan een reeks dramatische posts op Instagram plaatste en vervolgens ook haar Instagram-account besloot te verwijden, tot grote teleurstelling van haar volgers.

Haar uitdagende bikinifoto op Instagram

Inmiddels lijkt het alweer wat beter te gaan met hun relatie. Gelukkig voor ons deelt Megan Fox op geheel eigen wijze dan ook dat zij weer actief is op Instagram. Zo heeft zij een uitdagende foto geplaatst in een bikini, waar nét genoeg aan de verbeelding wordt over gelaten. Megan haar prachtig afgetrainde figuur in combinatie met haar speelse bikini heeft een fenomenaal resultaat opgeleverd.

Onder de foto plaatst Megan het bijschrift ‘ace of cups + the star’. Dit heeft te maken met puur geluk en vreugde, positieve gevoelens en emoties in een nieuwe relatie. Maar ook met hoop in moeilijke tijden, verlichting, inspiratie, reiniging en staat voor het vinden van je innerlijke licht. Zo te horen gaat het dus al een stuk beter met Megan. Mocht ze er niet uitkomen met Machine Gun Kelly, dan staan er vast en zeker genoeg mannen in de rij.

Zie hieronder de fantastische foto van Megan Fox in haar uitdagende foto op Instagram en vergeet vooral niet op volgen te klikken. Zodat je deze prachtige vrouw haar onthullende foto’s regelmatig op jouw tijdlijn voorbij kunt zien komen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)