Het bewogen leven van Megan Fox

Megan Fox, geboren op 16 mei 1986 in Oak Ridge, Tennessee, begon haar reis naar roem als een veelbelovende actrice op jonge leeftijd. Haar doorbraak kwam in 2007 met de iconische rol van Mikaela Banes in de kaskraker “Transformers”. Vanaf dat moment werd ze een ware sensatie in Hollywood en veroverde ze moeiteloos de harten van miljoenen fans (vooral jonge mannen) over de hele wereld.

Na het succes van “Transformers” volgden talloze andere kaskrakers, waaronder “Jennifer’s Body” en “Teenage Mutant Ninja Turtles”. Megans uitzonderlijke schoonheid en ongeëvenaarde acteertalent hielpen haar om in rap tempo een van de best betaalde actrices in de filmindustrie te worden. Ze sierde de covers van prestigieuze tijdschriften en werd een mode-icoon voor velen.

Ondanks haar ogenschijnlijk ‘perfecte leven’ in de schijnwerpers, had Megan Fox te maken met persoonlijke uitdagingen. Ze sprak openlijk over de druk van de media en de impact ervan op haar geestelijke gezondheid. Daarnaast beleefde ze turbulente relaties, waarvan haar huwelijk met Brian Austin Green er een was. Momenteel is ze samen met artiest Machine Gun Kelly, met wie de liefdesverhouding niet altijd koek en ei lijkt te zijn.

De knappe brunette op Instagram

Een tijd terug verwijderde Megan haar Instagram-profiel, waardoor velen niet meer naar haar prachtige foto’s konden kijken. Maar goed nieuws: she’s back. En hoe!

Hoewel Megan Fox ‘al’ 37 jaar is, is ze nog altijd op en top fit. En wie deze actrice kent, weet dat ze het niet erg vindt om hier en daar een uitdagende foto te delen met haar ruim 21 miljoen Instagram-volgers. Gisteren was het weer raak. Ze deelde foto’s waarop ze verleidelijk in een boom klimt in een zeer kleine bikini. Zie hieronder de foto’s van de Instagram van Megan Fox:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)