Een unieke woning in een natuurrijke omgeving in Rossum

Het huis dat wordt aangeboden op Funda bevindt zich aan de Slotselaan 11a in de plaats Rossum, in het Land van Maas en Waal. Het huis is op zijn minst uniek te noemen: de architect ontwierp het ooit met de gedachte om alle seizoenen in de woning terug te laten terugkomen. Zodoende zijn alle ruimtes gericht op zon-en schaduwligging en is moderne architectuur gecombineerd met alledaags timmerwerk. Bovendien draagt de bosrijke omgeving en de riante tuin bij aan het gevoel van het vrije buitenleven.

De unieke vorm van het perceel creëert de illusie van het leven op een eiland en ook de tuin bruist van het leven. Naast prachtige, eeuwenoude bomen die de eigenaar voorzien van appels, bessen en kersen wordt de woning omringd door vogels, uilen en konijnen. Ondanks het bescheiden woonoppervlak van 67m2 heeft het perceel een oppervlakte van 893m2, waarmee het voor buitenliefhebbers een droomplek moet zijn.

Wat vertelt de Funda-advertentie?

Het huis is vanwege zijn bescheiden omvang geschikt voor één- of tweepersoonshuishoudens. Vanwege het ruime perceel is er wel ruimte voor meerdere auto’s op de oprit. De woning beschikt over een compacte keuken mét kookeiland en bevat vloerverwarming. Daarnaast beschikt het over een bijgebouw van 15m2 die de bouwstijl van de woning doortrekt en gebruikt kan worden als schuur of atelier.

De vraagprijs van de woning is 535.000 k.k, maar daar krijg je dan ook een boel voor terug. Waterliefhebbers kunnen zich bijvoorbeeld helemaal uitleven, aangezien de woning wordt ingesloten door Maas en Waal. De ligging aan het kanaal van Sint Andries zorgt ervoor dat beide rivieren eenvoudig te bereiken zijn per boot. Daarnaast is jachthaven Alem slechts 3 kilometer van de woning verwijderd en zijn er volop mogelijkheden om langs het water te wandelen of te fietsen in het rijke riviergebied.

Diverse voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar

De vrijstaande woning bevindt zich op loop-en fietsafstand van verschillende voorzieningen en faciliteiten. Het nabijgelegen Slot Rossum is vanuit het huis zichtbaar en Het Slingerbos biedt de mogelijkheid om te nodige rust en ontspanning op te zoeken. Daarnaast bevinden zich de uiterwaarden van de Waal op loopafstand, evenals een supermarkt, een pub en verschillende restaurants. Tot slot bevindt station Zaltbommel zich op 7 kilometer afstand en is het stadscentrum van Den Bosch slechts 20 minuten rijden met de auto. Ben je benieuwd naar de binnenkant? Bekijk hieronder dan een aantal foto’s van het huis op Funda:

rossum woning te koop funda