Waar kennen we Megan Desaever van?

Grote kans dat er bij de naam Megan Desaever wel een belletje begint te rinkelen. De Belgische Schone werd namelijk bekend in Nederland en BelgiĆ« na haar deelname aan Temptation Island in 2018. Dit avontuur met haar toenmalige vriend liep niet goed af en Megan verliet de show dan ook uiteindelijk als vrijgezel. Na het programma heeft zij een enorme fanbase op weten te bouwen op verschillende sociale mediakanalen. Zo werkt Megan tegenwoordig als model en verdient ze een extra zakcentje aan het delen van gewaagde foto’s op online platformen.

Het geld dat ze hiermee verdient besteedt Megan veelal aan vakantie tripjes naar onder andere Dubai en Kreta. Daarnaast investeert zij dit geld ook (letterlijk) in haarzelf, door middel van cosmetische ingrepen. Zo heeft zij onlangs dan ook opnieuw haar voorgevel laten vergroten.

Ze deelt het resultaat van de ingreep op Instagram

Het resultaat van de ingreep deelt zij met haar ruim 177.000 volgers op Instagram. Op de foto is te zien dat Megan geniet tijdens een welverdiende vakantie in Dubai terwijl zij in een gewaagde oranje bikini poseert. Hierbij is haar voorgevel duidelijk aanwezig. Je kan er simpel gezegd niet omheen.

Veel fans van Megan zijn zeer positief over het resultaat. Zo regent het complimenten in de reacties van haar foto en blijft het aantal likes maar stijgen. Zo staat de teller inmiddels op ruim 9000 likes en wij gaan ervan uit dat dit er alleen maar meer gaan worden met zo’n foto op Instagram. Zie hieronder de laatste foto van Megan op haar Instagram-account:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan Desaever (@desaevermegan__)