Het tijdschrift ‘Maxim’ staat, bij veel mannen, bekend om de welbekende HOT 100 lijst. Alle mooiste vrouwen ter wereld worden hierin meegenomen en dit trekt ieder jaar weer genoeg aandacht. En niet zonder reden.

Maxim HOT 100

Dit internationale magazine bestaat al iets meer dan 20 jaar. Het vindt zijn oorsprong in Engeland, maar is gevestigd in New York. Het tijdschrift heeft ongeveer 9 miljoen lezers per maand. Ook is er een een online platform die meer dan 4 miljoen weergaven per maand telt. De tijdschriften worden over maar liefst 75 landen verkocht. Je kan dus wel stellen dat ze een aardig mannen bereik hebben.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Olivia Culpo (@oliviaculpo) op

Olivia Culpa, de meest sexy vrouw ter wereld

Deze schoonheid is een Amerikaans model en actrice. Ze is 27 jaar jong en met een bereik van ruim 4 miljoen volgers op Instagram is het wel een hele grote speelster. Sinds jongs af aan kijkt ze al naar de Maxim HOT 100 en zei dat er zo veel slimme, mooie en succesvolle vrouwen haar zijn voor gegaan, die als inspiratie op haar hebben gewerkt. Geen wonder dat deze cover veel voor haar betekent.

Toch is dit niet haar eerste titel. In 2012 werd ze al verkozen tot Miss Universe, wat natuurlijk al een hele prestatie is. Nu, zo’n 7 jaar later, komt ze gewoon nog een keer de prijzen ophalen. De titels die ze binnensleept komen natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Al zou je bijna denken dat dit bij de meest sexy vrouw ter wereld wel zo is, want Olivia Culpa is beeldschoon. Kijk zelf maar: