#1 Deborah Nas

Deborah is een professor aan de TU Delft en Nederlands bekendste trendwatcher op het gebied van innovatie. Haar lezingen staan bekend om een ijzersterke inhoud die op een toegankelijke en begrijpelijke manier aan het publiek verteld worden.

#2 Niels Houtepen

Niels is een waar talent op meerdere vlakken. Hij beschikt over verschillende kwaliteiten, wat een lezing altijd super interessant en uniek maakt. Hij is een ondernemer, presentator, directeur, producent en illusionist. Mede door dit laatste zijn lezingen gevuld met eigen illusies en mind-experimenten. Een echte aanrader!

#3 Art Rooijakkers

Hij doet waar die goed in is. Met shows als ‘Wie is de mol?‘ is Art één van de – als niet de – meest bekende Nederlandse televisie presentatoren. Hij is dan ook de enige presentator/dagvoorzitter in deze lijst. Net als op televisie doet die dit op een hele rustige en aangename manier. Niet zo gek dus dat die de meest geboekte dagvoorzitter is van Nederland.

Meest geboekte sprekers MAN MAN

Fotobron: Instagram Art Rooijakkers

#4 Ferry Zandvliet

Een zeer mooie en verdiende vierde plek voor Ferry. Hij weet een intens negatieve ervaring om te zetten in iets positiefs. En dat is op zijn minst gezegd bewonderenswaardig. Hij was namelijk samen met zijn vrienden bij de terroristische aanslag in Parijs in de Bataclan. Een lezing die je echt in het hart raakt en laat nadenken over de belangrijke dingen die nu spelen in de wereld.

#5 Dick Berlijn

De bekende generaal buiten dienst der Nederlandse strijdkrachten brengt met zijn expertise en passie actuele vraagstukken op zeer interessante wijze naar het publiek. Het zijn vraagstukken op gebied van leiderschap, cybersecurity, openbare orde en veiligheid.

#6 Rob Kamphues

Formule-1 liefhebbers herkennen hem misschien al. Hij is ook regelmatig als commentator te zien bij Ziggo sport tijdens een van de races. Met een zelfde energie en humor geeft hij zijn lezingen op zeer vermakelijke wijze. Rob is als discussieleider, spreker en presentator zeer veelzijdig inzetbaar en mede daarom ook zo populair.

Meest geboekte sprekers MAN MAN

Fotobron: Instagram Rob Kamphues

#7 Marianne Timmer

De oud olympisch kampioene en topschaatser legt op perfecte wijze een link tussen topsport en het bedrijfsleven. Haar expertise in de topsport vertaalt naar expertise in het verbinden van mensen binnen organisaties. Geen verassing dat ze zo interessant is voor bedrijven.

#8 Frits Sissing

Samen met Art Rooijakkers een van de bekendste gezichten van de Nederlandse Omroepen. Met het grootste gemak vult hij volledige liveshows en dit doet hij ook tijdens zijn lezingen. Een zeer prettige persoonlijkheid en op veel verschillende manieren inzetbaar.

Meest geboekte sprekers MAN MAN

Fotobron: Instagram Frits Sissing

#9 Richard van Kray

Een uitstekende sales expert die de essentie van het werken vanuit passie en plezier aan zijn publiek verteld. Lezingen bestaan uit alle belangrijke facetten van succesvolle bedrijfsvoering: klantgerichtheid, maatschappij, economie, sales en management.

#10 Dave Maasland

Deze CEO van een van de grootste ICT-bedrijven van Nederland weet als geen ander hoe en waarom we ons moeten bewapenen tegen de gevaren die zich online voordoen. Op duidelijke en makkelijk te hanteren wijze legt hij bedrijven en burgers uit hoe we hackers en cybercriminelen tegen kunnen gaan.

Lezingen zijn een mooie wijze van jezelf verbeteren. Dit kan natuurlijk professioneel, maar ook persoonlijk. Lees hier de tips die jou een betere echtgenoot maken.