De villa in Maartensdijk

De villa op de rand van Maartensdijk (tussen Utrecht en Hilversum) is in 2019 gerenoveerd. Het heeft het ideale uitzicht over weilanden en beschikt een grote lap grond. Bovendien is het geheel van alle denkbare luxe voorzien. De villa heeft namelijk een verwarmd zwembad, een eigen kinderboerderij, een multifunctioneel bijgebouw met verwarmde garage, een buitenkeuken en een fitnessruimte. Je zou dus kunnen zeggen dat deze villa aanvoelt als je eigen vakantieresort.

 

Wanneer je binnenkomt in de hal, vind je de deuren naar een toilet, de meterkast en een deur naar de kelder. In de kelder is een hok voor al het wasgoed en de CV-installatie. Als je weer terug naar boven loopt, kun je via de hal ook nog naar de woonkamer. De woonkamer heeft het uitzicht op de tuin en weilanden. De werkkamer vind je wanneer je naar voren loopt. Via deze werkkamer kun je naar de master-bedroom die ook een eigen grote badkamer heeft. Deze badkamer heeft vloerverwarming, een inloopdouche, een wastafel en een handkoekradiator. Ook de open keuken is te vinden op de begane grond. Deze koken heeft een groot kookeiland, en wanneer je het raam uitkijkt zie je weiland en het zwembad voor je.

meest bekeken villa op funda (2)

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd, allemaal voorzien van airconditioning. Ook is er een badkamer te vinden met een inloopdouche, wastafel met meubel, handkoekradiator een ook vloerverwarming. De tweede verdieping bestaat uit een opbergruimte. Deze kun je bereiken via een vlizo trap.

Alle denkbare luxe

Zoals we eerder vertelden, is er dus ook een bijgebouw. Deze is in 2019 gebouwd. De ruimtes zijn nu ingericht als fitnessruimte met eigen badkamer. Je vindt hier ook een dubbele garage met vloerverwarming en een elektrische roldeur. De buitenkeuken zit vast aan de garage en kun je afsluiten door middel van een glazen deur. Is het dus een keer wat kouder buiten? Dan kun je nog steeds gewoon ‘buiten’ genieten.

Dan hebben we het nog niet gehad over de tuin. De tuin bestaat uit een perceel van ruim 11.000 vierkante meter. Je hebt hier buiten veel privacy. Wanneer je dit huis zou kopen heb je een eigen kinderboerderijtje en kun je ook en duik nemen in een heerlijk groot verwarmd zwembad. Het huis heeft een A energielabel, dus alles is ook nog eens zuinig. De woning aan de Dorpsweg 244 staat te te koop op Funda voor een bedrag van €1.950.000,- Hieronder vind je meerdere foto’s:

meest bekeken villa op funda

meest bekeken villa op funda (5)

funda huis zwembad te koop