1. Gebruik de juiste shampoo en conditioner

Het gebruik maken van de juiste shampoo en conditioner kan zorgen voor een groot verschil, vooral als het gaat om het vergroten van het volume in je haar. Je moet zoeken naar producten die speciaal zijn ontworpen voor fijn en dunner wordend haar. Deze producten zijn namelijk ontworpen om het haar voller te laten lijken.

2. Föhn je haar af en toe

Het föhnen van je haar kan helpen om meer volume te creëren. Gebruik een ronde borstel om je haar omhoog te trekken terwijl je het droogt. Dit helpt je om de wortels van je haar omhoog te tillen en meer volume in je haar te creëren.

Hoe kan je als man meer volume in je haar krijgen?

3. Gebruik volumepoeder

Volumepoeder is een echt een geweldig product om meer volume te creëren. Het poeder kan worden aangebracht op de wortels van het haar. Vanuit hier helpt het je om je haar omhoog te liften en zo dus voller haar te krijgen.

4. Gebruik de juiste stylingproducten

Wist je dat er speciale stylingsproducten zijn zodat je meer volume krijgt? Nee…? Ga dan opzoek naar die producten. Haargel, haarlak en andere stylingproducten kunnen helpen om het haar omhoog te liften en zorgen dus voor meer volume.

5. Heb je wel het juiste kapsel gekozen?

Sommige kapsels zijn beter geschikt voor het creëren van vol haar dan andere. Zoek naar kapsels die zijn ontworpen om volume te geven aan het haar. Zo heb je bijvoorbeeld de pompadour of de quiff. Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan de beste herenkapsels met een pompadour.

Hoe kan je als man meer volume in je haar krijgen?

6. Laat je haar regelmatig knippen

Laat je haar regelmatig knippen om dode punten te verwijderen en het haar gezond te houden. Gezond haar is sterker en veerkrachtiger. Door regelmatig naar de kapper te gaan groeit je haar ook sneller. Je haar groeit niet alleen in de lengte, maar ook in de dikte. Dit zorgt er dus voor dat je sneller volume in je haar hebt.

Er zijn dus verschillende manieren waarop mannen meer volume in hun haar kunnen krijgen. Het is belangrijk om de juiste producten te gebruiken en te kiezen voor een kapsel dat is ontworpen om volume te geven. Met deze tips en trucs kun je binnenkort genieten van een lekker vol kapsel.