Media Markt

Eerder lieten wij je kennis maken met de eerste vliegende auto die op de markt komt. De zogenaamde Gyrocopter van het Brabantse bedrijf Pal-V, zal op 26 april voor één dag te koop zijn bij Media Markt. Het is niet de eerste keer dat Media Markt met een ietwat aparte aanbieding naar buiten komt. Zo verkochten zij eerder al een reis door ruimte en verschillende Grand Prix reisjes.

Gyrocopter

Deze maand mag een vliegende auto aan die lijst worden toegevoegd. De Gyrocopters van Pal-V zullen in de twee uitvoeringen op de markt komen: de Liberty Pioneer en de Liberty Sport. De Pioneer mag €299.000,- kosten en de Sport €499.000,-. Bij Media Markt zal de Pioneer te koop zijn. Voor de mensen die niet zomaar drie ton willen betalen, is er natuurlijk de mogelijkheid om een proefrit/vlucht te maken. Echter, zal hier wel betaald voor moeten worden, zodat alleen echte belangstellende de mogelijkheid krijgen om de machine in actie te zien.

vliegende-auto-man-man- vliegende-auto-man-man-2

Hoe werkt zo’n vliegende auto dan? Vrij simpel. Wanneer je lekker wilt rondrijden, worden de propellers ingeklapt en is het een auto die legaal op de weg mag rijden. Staat er een file? Dan rijd je naar het dichtstbijzijnde vliegveld en klapt de propellers uit om vervolgens na een korte aanloop op te stijgen. Het proces om van auto naar ‘helikopter’ te gaan duurt ongeveer 5-10 minuten.

Heb je interesse in de Pal-V? Wees er dan snel bij, want de vliegende auto zal slechts één dag te koop zijn bij Media Markt.