McDonald’s viert december

We zijn officieel aanbeland in december, de laatste én gezelligste maand van het hele jaar. In deze maand rennen we van hot naar her. We kopen cadeaus (en pakken ze uit), schuiven aan bij kerstdiners door het hele land en luiden al feestend het nieuwe jaar in. McDonald’s lijkt hier bij aan te sluiten. Zij gooien namelijk heuse McDonald’s-sneakers in de aanbieding én hun jaarlijkse adventskalender.

Unieke sneakers van McDonald’s

De sneakers zijn zeer uniek te noemen. Allereerst hebben ze een uitstraling waarmee jij sowieso in het middelpunt van de belangstelling staat. De iconische gele “M” én frietjes die in de look zijn verwerkt, zorgen hier dan ook voor. Bovendien worden de sneakers afgestemd op jouw maat en jouw voet. Het is dus niet zomaar een schoen. Vijz Bespokes ontwierp hem. Je krijgt de schoen alleen niet zomaar. In plaats daarvan moet je gebruik maken van de hints die McDonald’s je geeft via hun app.

mcdonalds'

Nog meer prijzen

Mocht je de schoenen niet winnen? Niet getreurd. Je kan ook meespelen voor andere prijzen die stiekem zelfs nog leuker zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Playstation 4 Pro, een camera of een reis naar New York? Gebruik je de hashtag “turnyourphone”, dan heb je de eerste hint al te pakken met betrekking tot de app. Vervolgens is het aan jou om, met behulp van tips, de juiste informatie en zo de schoenen of de andere prijzen te krijgen.

Een kalender om van te smullen

Ben je toch in die app, dan kan het geen kwaad om te kijken naar de andere aanbiedingen van McDonalds. Het is namelijk weer tijd voor de jaarlijkse adventskalender van de fastfoodketen. Burgers voor één euro, kipnuggets voor vier euro of een burger naar keuze voor 2 euro. Iets zegt ons dat het kerstdiner dit jaar bij de McDonalds gaat worden gegeten.