Maxime Meiland heeft haar strakke figuur terug

Op 14 september kondigden Maxime en haar vriend, Leroy Molkenboer, aan te zijn bevallen van hun tweede kind. Voor Leroy was dit zijn eerste kind, voor Maxime alweer haar tweede. Het dochtertje hebben ze Vivé genoemd en Claire, Maxime haar eerste dochtertje uit een eerdere relatie, kan zichzelf nu grote zus noemen. Tijdens een zwangerschap verandert het vrouwelijk lichaam ook mee. Drie maanden later en Maxime Meiland ziet eruit alsof de bevalling nooit heeft plaatsgevonden. Ze heeft haar strakke figuur weer terug en laat dit zien in haar nieuwe Instagram-foto.

Ook omdat het bijna kerst is plaats Maxime een foto naast de kerstboom in een prachtig laag uitgesneden gouden jurk. Ze kan het hebben en dat is nog een understatement. Haar volgers vinden het ook fascinerend om te zien hoe Maxime er drie maanden na de bevalling alweer zo uit ziet. ‘Wat zie je er mooi uit zeg’ en ‘Wow, en dat na een bevalling’, waren de reacties die Maxime onder haar foto kreeg. Onder haar foto zet ze ‘It’s almost kersemus’ en Maxime Meiland is al helemaal klaar voor de feestdagen.

Maxime Meiland verrast haar volgers wel is vaker met een Instagram-foto. Ze heeft eerder dit jaar een bijna topless foto geplaatst.