De Nederlandse zanger koopt een huis in Blaricum

Maxim Froger heeft net een nieuw huis gekocht in Blaricum voor 895.000 euro. Het huis heeft 4 slaapkamers en een tuin met meerdere plekken om van de zon of schaduw te genieten. Het is een moderne woning met een rieten dak en is goed geïsoleerd. Ideaal!

maxim froger keuken

Het huis ligt in een rustige buurt genaamd Blaricummermeent, dicht bij natuurgebieden en restaurants. Het heeft een eigen parkeerplaats en is handig gelegen bij snelwegen. Het huis heeft een ruime woonkamer, een moderne keuken, en op de bovenverdieping zijn er grote slaapkamers en een luxe badkamer. Er is ook een zolder die gebruikt kan worden voor extra kamers.

maxim froger

De tuin is mooi aangelegd en biedt veel privacy, met meerdere plekken om te ontspannen. Wat ermee gezegd wordt is dat dit moderne en energiezuinige huis is, en zeker een kijkje waard is!

Hieronder nog wat meer foto’s van de woning (via Funda):

maxim froger

maxim froger

maxim froger

Wil je écht alles weten over de mooie woning van Maxim Froger? Neem dan zeker een kijkje op de website van Funda.

De carrière van Maxim Froger

Maxim Froger is geboren op 1995, en is de zoon van de beroemde zanger René Froger. Ook hij heeft een muzikale carrière met zijn eerste liedje “Wie.” Hij groeide op in een muzikale familie en trad zelfs op in shows met zijn vader. In tegenstelling tot zijn vader en broer Danny, kiest Maxim voor een ander soort muziek. Het muzikale zit dus in de familie.

Zijn eerste liedje (“Wie”) is een nummer dat meteen blijft hangen. Het gaat over iemand die je heel goed kent, en dat kan over liefde gaan of andere sterke banden. Maxim heeft al samengewerkt met de grote jongens in de Nederlandse muziekwereld, denk dan aan Maradonnie en nog veel meer.

Hij heeft nog veel grote dromen en hoopt optredens te geven, zoals in de Ziggo Dome of zelfs de ArenA. Voor nu geniet hij van het podium en wil hij mensen een fijne avond bezorgen met zijn muziek. Maxim Froger is op weg naar een mooie carrière, net zoals zijn vader.